Rukomet

Rukometaši Borca dočekuju Iskru: U "Boriku" se mi pitamo

Rukometaši Borca dočekuju Iskru: U "Boriku" se mi pitamo
Foto: Stefan Ćirković | Rukometaši Borca dočekuju Iskru: U "Boriku" se mi pitamo

Rukometaši lidera Premijer lige banjalučkog Borac M:tela sutra će pokušati da nastave uspješan niz i savladaju Iskru iz Bugojna. Utakmica 18. kola igra se u banjalučkom "Boriku" od 17.30 časova.

Iako je rival iz donjeg dijela tabele, u Borcu maksimalno ozbiljno prilaze meču.

"Ništa nismo prepustili slučaju, maksimalno smo se spremili što se tiče odrbane i napada i ne očekujemo nikakva iznenađenja. Ekipa Iskre izgleda dosta ozbiljnije u odnosu na prvi dio sezone, pojačala se, ali ukoliko Borac bude igrao svoju igru neće biti problema. Pokušavamo da igramo brz rukomet, da damo što više lakih golova. U brzini dolazi do grešaka, ima prostora za napredak, ali zadovoljni smo", Nikola Bijelić, pomoćni trener Borca.

Rukometaš Nikola Jeremić je rekao da Iskra ima dobar roster, ali da ako on i saigrači dobro otvore utakmicu rezultat neće izostati. Slično razmišlja i mladi golman Lazar Bera, koji kaže da se trudi da se nametne treneru Mirku Mikiću i da se nada da će biti na golu:

"Iskra je nezgodan protivnik koji se bori za ostanak, ali i koji se pojačao na pozicijama lijevog krila i lijevog beka. Gosti nemaju šta da izgube, ali mi smo dobro radili, dobro smo se spremali, i uz maksimalan pristup i maksimalnu požrtvovanost pitanje pobjednika ne bi trebalo da dođe u pitanje. U 'Boriku' se mi pitamo."

Dodajmo da u Borcu ne računaju na povrijeđene Stefana Miljkovića i Marka Lukića. 

Takođe, prema podacima iz Rukometnog kluba Borac sutra se navršava 70 godina postojanja trofejnog kluba, a svečana akademija će biti održana 28. marta kada se očekuje da se okupe legende kluba.

Parovi 18. kola

Subota, 16 časova: Sloboda – Lokomotiva, 17: Slavija - Sloga (Doboj), 17:30: Borac M:tel - Iskra, 18: Drina - Goražde, 19: Bosna Vispak – Vogošća Poljine Hills, Leotar - Konjuh, Sloga (Gornji Vakuf/Uskoplje) - Maglaj, 20: Izviđač CO - Gračanica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije