Rukomet

Rukometašica pronađena mrtva ispred zgrade

Rukometašica pronađena mrtva ispred zgrade
Foto: Pixnio | Rukometašica pronađena mrtva ispred zgrade

​Viktorija Divak, ruska rukometašica i članica ekipe Astrahanočka, pronađena je mrtva u ponedeljak 17. aprila - nekoliko dana prije svog 30. rođendana.

Ruski mediji navode da je Viktorijino tijelo pronađeno u blizini zgrade u kojoj je živjela, te da je pala sa prozora na osmom spratu. Od posljedica pada preminula je prije dolaska Hitne pomoći.

Nije poznato šta je izazvalo strašnu tragediju i uzroke smrti trenutno ispituje policija. Za sada se vodi kao nesreća, mada na mjestu pogibije nije pronađena nikakva poruka.

Malo prije tragedije Viktorija je igrala utakmicu ruskog šampionata protiv ekipe CSKA, dok su njene saigračice priznale da je nesrećna djevojka nekoliko sati prije smrti kupila mačku.

"Svi smo u šoku. Niko ne razumije šta je moglo da se desi. Još u 11 časova podijelila je sa prijateljima fotografije kako je sebi kupila novu mačku. A u 14 časova bila je mrtva. Niko ne razumije šta se dešavalo između 11 i 13 časova. Ovo je prava katastrofa" rekao je trener Astrahanočke, Aleksej Aleksejev.

Podsjetimo, prije nekoliko dana na sličan način preminula je i italijanska odbojkašica Julija Ituma koja je pala sa prozora hotelske sobe, prenosi "EasternHerald".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije