Rukomet

Unčanin novi sportski direktor Borca, ali i trener mlađe selekcije

Unčanin novi sportski direktor Borca, ali i trener mlađe selekcije
Foto: N.N. | Unčanin novi sportski direktor Borca, ali i trener mlađe selekcije

Dejan Unčanin, koji je nedavno završio rukometnu karijeru u Borac M:telu, ostaje u banjalučkom klubu na poziciji sportskog direktora, a vodiće i jednu mlađu selekciju.

"Nadam se da ću uspjeti da odgovorim zadacima i da ću opravdati povjerenje uprave", rekao je Unčanin za "Nezavisne" i dodao:

"Radiću kao trener tri - četiri puta sedmično sa ekipom 2006-2007. godište i drago mi je zbog toga, jer sam i ranije razmišljao o radu sa mlađim selekcijama. Trudiću se da im prenesem djelić ljubavi prema rukometu, kojom je mene otac zarazio, jer je to najbolje osiguranje da će ostati u rukometu i kada dođe vrijeme za odricanja i napornije treninge,"

Kada je riječ o poziciji sportskog direktora, rekao je da će biti spona između uprave i tima, da to znači i prisustvo treninzimam prve ekipe i još mnogo drugih obaveza.

Iz Borca su istakli da ako Unčanin bar djelimično bude uspješan u novoj poziciji, koliko je bio u igračkoj karijeri, nemaju razloga za brigu.

Banjalučki klub ovih dana radi na sklapanju tima za narednu sezonu. Nemanja Vučićević, pivot iz Vojvodine je pojačao je banjalučki tim, a nekoliko igrača je potpisalo nove ugovore. Među njima je Srđan Savić, koji je danas produžio saradnju sa "crveno – plavima" na još godinu dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije