Tenis

Evo kada počinje prodaja karata za "Srpska open" u Banjaluci

Evo kada počinje prodaja karata za "Srpska open" u Banjaluci
Foto: Dražan Pozderović | Evo kada počinje prodaja karata za "Srpska open" u Banjaluci

ATP turnir "Srpska open" igra se od 17. do 23. aprila u Banjaluci, a ljubitelji tenisa u Banjaluci i regionu moći da nabave ulaznice od ponedjeljka, 3.aprila

Kako prenosi Mondo.ba, većina karata, oko 90 odsto, biće u onlajn prodaji na sajtu tickets.rs, dok će se preostale ulaznice moći kupiti na prodajnom mjestu u Nacionalnom teniskom centru u Banjaluci.

U ponudi će biti ulaznice za Centralni teren (koja će omogućiti pristup i svim ostalim terenima za mečeve, kao i FAN zoni) i ulaznice za FAN zonu, koje će omogućiti i pristup terenima za mečeve 1 i 2, te terenima za trening tenisera. Ulaznica za Centralni teren podrazumijeva pristup svim terenima koji se nalaze u okviru nacionalnog teniskog centra u parku Mladen Stojanović.

Kako je ranije najavio direktor turnira Đorđe Đoković, cijena ulaznice za FAN zonu biće 5 KM, dok ćemo cijene ulaznica za Centralni teren, koje će se razlikovati u zavisnosti od faze takmičenja i sektora, saznati u ponedjeljak, kada počne prodaja.

Djeca do 10 godina imaće besplatan ulaz u navijačko selo, te popust 30 odsto na ulaznice za Centralni teren.

Ljubitelji tenisa imaće priliku da gledaju Novaka Đokovića, koji u Banjaluku stiže kao zvanično najbolji igrač svijeta, a osim njega okupiće veliki broj svjetskih teniskih zvijezda. Osim Đokovića u Banjaluci će igrati i Andrej Rubljov, Stanislas Vavrinka, Borna Ćorić, Gael Monfis, Rišar Gaske, Fabio Fonjini, Laslo Đere, Filip Krajinović...

Teniske euforija uveliko je zahvatila Banjaluku, gdje se privode radovi na izgradnji Centralnog terena kapaciteta oko 6.000 mjesta i radovi na izgradnji i adaptaciji terena i ostalih sadržaja, a širom grada na Vrbasu postavljeni su i bilbordi sa likovima tenisera koji će se boriti za titulu u najvećem gradu Republike Srpske.

(Mondo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije