Tenis

Teniseri i teniserke uživali u odmoru: Zagrijavanje za Melburn

Teniseri i teniserke uživali u odmoru: Zagrijavanje za Melburn
Foto: N.N. | Teniseri i teniserke uživali u odmoru: Zagrijavanje za Melburn

Predah od mečeva teniseri i teniserke su iskoristili za uživanje na plaži, vožnju motorom, druženje s porodicom i prijateljima, putovanja s kraja na kraj svijeta te posjetu mjestima koja dok su na turnirima ne mogu da upoznaju.

Loren Dejvis se tako pohvalila fotografijom na motociklu uz komentar "Nemojte reći mojoj mami", a dok se ona bavila "opasnim" stvarima, njena koleginica Karolina Voznijacki je sa prijateljima posjetila muzej sladoleda. Sorana Kirstea je dio odmora provela u zimskoj idili rodne Rumunije, dok se prvi teniser svijeta Rafael Nadal navijačima javio iz pilotske kabine.

Janko Tipsarević je zbog povrede imao nešto duži odmor, baš kao i Novak Đoković, Endi Mari, ali i Serena Vilijams, koja je postala majka Aleksis Olimpije. Tipsarević je uživao sa kćerkom Emili i suprugom Biljanom, a put ih je odveo i na Bahame. Da se dobro zabavlja Tipsarević je pokazao nizom fotografija koje je objavio na društvenim mrežama, a pohvalio se i da ima novu "igračku"  dron.

"Volim svoj novi hobi.... Mogao bih biti i izbačen iz hotela", istakao je Tipsarević dok je demonstrirao let drona u hotelskoj sobi.

Nije poznato kada bi se on mogao vratiti na teren, ali većina sportista nije imala mnogo vremena za uživanje jer nova sezona kuca na vrata. Prvi mečevi će biti igrani prije Nove godine, a forma treba da bude tempirana za januar kada one najbolje tenisere i teniserke očekuje prvi grend slem sezone  Australijen open, koji počinje 15. januara u Melburnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije