Tenis

Pratite nas na Google news

"Uspostavljeni kontakti sa predstavnicima Tenis Evrope"

"Uspostavljeni kontakti sa predstavnicima Tenis Evrope"
Foto: N.N. | "Uspostavljeni kontakti sa predstavnicima Tenis Evrope"
Maja Predragović

Predsjednik Teniskog saveza BiH Miodrag Marković ocijenio je veoma korisnim sastanke najviših rukovodilaca teniskih asocijacija koji je u Madridu organizovao Tenis Evrope, a kojima je i on prisustvovao.

Tokom trodnevne konferencije Marković je prisustvovao nizu sesija koje su bile usmjerene ka razvoju tenisa i afirmaciji ovog sporta, digitalne transformacije ali i razgovarao sa čelnim ljudima evropskog tenisa i najrazvijenih asocijacija, saopšteno je iz Saveza.

"Bilo je ovo izuzetno koristan događaj za nas s obzirom na to da smo imali priliku da vidimo na koji način funkcionišu i kako rade najveći evropski savezi, a njihova iskustva za nas mogu biti dragocjena. Bilo je riječi o marketinškom pristupu i načinu korištenja prilika za razvoj i progres u teniskom sportu i digitalne transformacije. Ono što je za nas još važnije jeste činjenica da smo uspjeli uspostaviti kontakte sa predstavnicima Tenis Evrope koji su zaduženi za razvoj tenisa u manjim savezima poput našeg, a razgovarali smo i sa predstavnicima pojedinih saveza sa kojima bismo u budućnosti mogli uspostaviti saradnju", rekao je Marković.

Kontakti sa čenim ljudima evropskog tenisa biće nastavljeni.

"Imamo velike planove, želimo da unaprijedimo tenis u BiH i za to nam je potrebna podrška i saradnja sa vodećim ljudima evropskog tenisa. Uskoro ćemo napraviti i neke konkretne korake, koji će, nadam se biti uspješni", rekao je Marković.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije