Kuća i vrt

Uz pomoć jednog trika kupatilo će vam uvijek mirisati

Uz pomoć jednog trika kupatilo će vam uvijek mirisati
Foto: Pixabay | Uz pomoć jednog trika kupatilo će vam uvijek mirisati

Umjesto korišćenja raznih svijeća, osvježivača i mirisnog toalet papira sada možete da napravite svoje sredstvo koje garantuje da će vaše kupatilo svakog dana ostati svježe i mirišljavo i najvažnije, neće oštetiti vodokotlić.

Najbolje od svega, za pripremu sredstva ne morate da uložite previše vremena, a potrebna su vam samo dva sastojka – plastična flaša i omekšivač za veš.

"Ovo je još jedan trik za eliminisanje neprijatnih mirisa u kupatilu koji se zasniva na upotrebi omekšivača. Pomiješajte pola flaše vode i pola omekšivača i vaše sredstvo je spremno za upotrebu – napisala je jedna domaćica na Fejsbuku stranici.

Potom je potrebno da dobro promiješate flašu, kako bi se sjedinili voda i omekšivač, a potom dobro zatvorite čep. Sada napravite male rupice na samom vrhu čepa, a onda bocu postavite u vodokotlić.

Genijalna metoda, koja štedi kućni budžet, oduševila je milione koji su godinama tražili najefikasniji način da njihovo kupatilo ne zaudara.

"Svaki put kada pustite vodu vašim kupatilom će se raširiti prijatni mirisi", istakli su ljudi koji su već isprobali ovaj trik, prenosi Krstarica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije