Atletika

Pobjedniku 1.000 KM ako istrči maraton ispod 2.30 časova

Pobjedniku 1.000 KM ako istrči maraton ispod 2.30 časova
Foto: N.N. | Pobjedniku 1.000 KM ako istrči maraton ispod 2.30 časova

Najbrži maratonac ili maratonka koji istrči ispod 2.30 časova prvi Banjalučki maraton "Dukat Fit BLCITY Marathon" biće nagrađen sa 1.000 KM, odlučio je Organizacioni odbor događaja, na čijem je čelu direktor Vladimir Kuvalja.

"Pored odluke da se svi trkači koji su trčali 2017. na Noćnom polumaratonu nagrade sa popustom na startninu na ovogodišnjem maratonu, odnosno polumaratonu, ovakva odluka da se nagradni fond uveća pokazuje da su nam trkači bitni i da želimo da ih nagradimo za njihov trud, sam sam bio takmičar i mogu da predpostavim koliko odricanja i volje treba da bi se istrčao jedan polumaraton ili maraton", rekao je Kuvalja.

On je poželio trkačima sreću 29. septembra, a građanima koji ne trče da daju podršku svim učesnicima.

"Banjaluka je grad koji zaslužuje da ima ovakve događaje, da pored sjajnog Banjalučkog polumaratona koji se organizuje u proljeće, imamo i maraton. Želim da se zahvalim našim partnerima koji su nesebično podržali veliki projekat i omogućili da Banjaluka dobije svoj maraton: gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću, Vladi RS, 'Banjalučkoj pivari', kompaniji 'Hemofarm', 'Triglav osiguranju', 'Sarajevskom kiseljaku' i kompaniji 'Lactalis', koja je generalni sponzor sa svojim brendom Dukat Fit", istakao je Kuvalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije