Fudbal

Pratite nas na Google news

Afera oko ulaznica za Mundijal ne prestaje: I Šuker pod istragom?

Afera oko ulaznica za Mundijal ne prestaje: I Šuker pod istragom?
Foto: Ilustracija | Afera oko ulaznica za Mundijal ne prestaje: I Šuker pod istragom?
Srna

Državno tužilaštvo Hrvatske provjerava tvrdnje prema kojima je Hrvatski fudbalski savez preprodavao karte za utakmice Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji.

Hrvatsko Državno tužilaštvo naložilo je provjeru zbog, kako je precizirano, moguće ilegalne prodaje ulaznica. 

Mediji tvrde da je Državno tužilaštvo dobilo anonimnu prijavu kako su funkcioneri Hrvatskog fudbalskog saveza, umjesto da određen broj karata podijele igračima, te ulaznice prodavali. 

U anonimnoj prijavi tvrdi se da nekoliko hrvatskih reprezentativaca nije dobilo po 40 ulaznica, na šta imaju pravo. 

Navodno, predsjednik Hrvatskog fudbalskog saveza Davor Šuker uzeo je ulaznice i nije ih podijelio igračima, već ih je pustio u prodaju. 

Nakon što je Državno tužilaštvo Hrvatske primilo prijavu, ona je proslijeđena policiji. 

Istražioci će razgovarati sa svim članovima hrvatske reprezentacije kako bi provjerili navode anonimnog lica koje je prijavilo slučaj. 

Na Hrvatskoj radio-televiziji je ranije izbio skandal kada je utvrđeno da je komentator Drago Ćosić preprodavao karte. 

On se branio da je ulaznice podijelio prijateljima, ali su karte za finale osvanule na internet prodaji.

Vrijednost nekoliko karata, na crnom tržištu, iznosila je više desetina hiljada evra, napominju hrvatski mediji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije