Košarka

Bajić: Zadovoljan sam ABA sezonom

Bajić: Zadovoljan sam ABA sezonom
Foto: N.N. | Bajić: Zadovoljan sam ABA sezonom

Ljudi iz kluba su se oglasili, rekli su da su zadovoljni rezultatom, opstankom u ABA ligi i osvajanjem Kupa BiH. Tu je i dobar finansijski dio zbog prodaje igrača. Ja bih kao trener sigurno bio srećniji da imam bolji plasman, ali šta je tu je. Ako je Uprava zadovoljn, moram i ja da budem.

Kazao je ovo Dragan Bajić, trener košarkaša bh. šampiona Igokee, koji se nakon poraza od Crvene zvezde rezultatom 76:82 u ponedjeljak u 21. kolu ABA lige nalaze na desetom mjestu regionalnog takmičenja. Najefikasniji u redovima Aleksandrovčana u ovom meču je bio Nikola Jevtović sa 17 poena. Aktuelnog šampiona je do pobjede predvodio Tejlor Ročesti sa 23 poena. Bajić je zadovoljan igrom svog tima, koji je uoči ovog meča imao velike kadrovske probleme zbog zdravstvenih problema igrača.

"Utakmica je bila dobra, moram da budem zadovoljan, jer smo u teškom stanju dočekali utakmicu. Očekivao sam da možemo uraditi dobar trening protiv Zvezde za nešto dalje. Međutim, odigrali smo dobru pariju, u kojoj se osjetio nedostatak energije u posljednjoj dionici. Tri četvrtine smo igrali pametno, ali smo se na kraju više oslonili na šut", rekao je Bajić.

"Igose" za vikend u posljednjem kolu regularnog dijela lige čeka gostovanje Mega Bemaksu, gdje bi pobjedom napredovali za jednu poziciju u konačnom plasmanu. Megu je u posljednjem meču 21. kola savladao Zadar rezultatom 95:91. Najkorisniji igrač kola je kapiten Partizana Novica Veličković, koji je u pobjedi protiv Budućnosti rezultatom 94:83 postigao 28 poena (9/10) šut iz igre za indeksom korisnosti 36.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije