SP Qatar 2022.

Novosti

Kako će izgledati nova Škoda Superb

Kako će izgledati nova Škoda Superb
Foto: Kolesa.ru | Kako će izgledati nova Škoda Superb
N.N.

Dok neki nagađaju, drugi su sjeli za kompjuter i pokušali da dočaraju dizajn sljedećeg Superba.

Škoda uveliko priprema novu generaciju svog vodećeg modela povezanog sa Passatom. Kako će izgledati Škoda Superb za 2024?

Na putevima se već mogu vidjeti testni primerci skriveni "kamuflažom". Neki od njih još nemaju originalnu karoseriju, a neki koriste komponente drugih modela.

Nema sumnje da će novitet biti veoma blizak spomenutom Volkswagenu. S obzirom da je auto-industrija u tranzicionom periodu koji prethodi potpunoj elektrifikaciji, nova Škoda Superb biće dostupna i u verziji sa SUS motorima, što će obradovati tradicionaliste.

S obzirom da se na evropskim putevima sreću samo maskirani test primjerci, nezavisni dizajneri nastoje da nam približe ono što se (možda) krije ispod kamuflaže.

Spekulativni renderi karavan verzije sledećeg Superba (s obzirom da će sestrinski Passat imati samo karavan varijantu), čiji je autor dobro nam poznati Nikita Čujko (kolesa.ru), izgledaju vrlo zanimljivo, a koliko su bliski originalu pokazaće vreme.

Čini se da je sa prednje strane dobro poznati koncept.

Autor predviđa da će stop svetla biti povezana LED svetlosnom trakom. To je danas moderno rješenje kod mnogih proizvođača.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije