Novosti

Lada obnovila legendarni model

Lada obnovila legendarni model
Foto: N.N. | Lada obnovila legendarni model
N.N.

Uskoro dolazi nova generacija, a do tada je Lada odlučila obožavatelje jednog od najdugovječnijih terenaca počastiti specijalnim izvedbama.

Legendarna Niva je i u petoj deceniji mnogima privlačan izbor, posebno ako traže kombinaciju jednostavne arhitekture i odličnih terenskih sposobnosti, sve začinjeno krajnje povoljnom cijenom. Model je nedavno obnovljen, a sada je stigla i posebno atraktivna Bronto izvedba.

Upravo tako, Ameri imaju Bronco, a Rusi nude Bronto. Radi se o paketu opreme koji se prije nudio kao aftermarket dodatak, a sada ga možete birati odmah pri kupovini novog automobila. Osnova je ista i zove se Niva Legend, a na popisu opcija su dvije razine opreme, Luxe i Prestige.

Najopremljenija Niva ima klima-uređaj, grijana sjedišta te elektrifikovane i grijane retrovizore. Paket Luxe donosi još metalne odbojnike, proširene blatobrane i 15-inčne terenske točkove. Prestige uz rečeno ima ipak plastične odbojnike, zaštite za pragove, svjetla za maglu i naglašenu prednju rešetku hladnjaka. Ako želite biti glavna faca, na raspolaganju su i LED krovna svjetla te kamuflažna boja, ali uz doplatu.

Kao što smo već rekli pri predstavljanju redizajna, unutrašnjost je modernizovana novom pločom, sjedištima i boljom izolacijom, a nudi se i GLONASS sistem pozicioniranja.

Recimo i kako je terenska osnova ostala ista, uključujući 1.7 benzinski motor koji daje 83 KS.

(Index.hr)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije