Novosti

Najluđi Land Rover koji smo do sada vidjeli

Najluđi Land Rover koji smo do sada vidjeli
Foto: N.N. | Najluđi Land rover koji smo do sada vidjeli
N.N.

Postoji određena količina prilagođavanja koju možete podariti jednom automobilu, prije nego što on postane nešto sasvim drugačije…

Ipak, kada se radi o Land Rover Defender SUV modelima, ljudi iz Kahn Design studija su napravili umjetnost od hodanja po toj liniji.

 Njihova ponuda je bogata vrhunskim modelima iz ove linije, koji sadrže brojne nove dodatke koji ne remete duh donorskog vozila.

Upravo to je slučaj i sa ovim 2018 Land Rover Defender 110 Flying Huntsman 6x6. Ako pogledate prednji dio ovog vozila, jasno vam je da je u pitanju Land Rover. Ali, ako pogledate u bilo kom drugom pravcu, biće vam jasno da je ovo vozilo nešto veće od originala.

To je tako zbog činjenice da je ovo legendarni Flying Huntsman 6x6, kog pokreće 2.2 litarski TDCi dizel motor, koji, iako nije pretjerano brz, ima sasvim dovoljno snage da vas i do devet putnika, preveze gdje god da poželite.

Ovaj primjerak iz galerije ima pogon na svim točkovima, elektronsku kontrolu trakcije, anti-lock kočnice, satelitsku navigaciju i mnogo toga drugog što mu je Kahn Design studio dodao.

Ono što je najbolje od svega jeste činjenica da ova monolitna luksuzna ponuda može biti vaša po cijeni od 315.000 dolara.

(NN/luxlife.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije