Novosti

Opel obogatio ponudu sa novim modelom Corse

Opel obogatio ponudu sa novim modelom Corse
Foto: Opel promo | Opel obogatio ponudu sa novim modelom Corse

Opel je obogatio ponudu modela Corsa novom top verzijom sa oznakom Ultimate.

Kao što samo ime sugeriše, Corsa Ultimate je bogato opremljen automobil sa mnogim premijum detaljima i sadržajima koji su standardni dio ovog paketa.

Među njima su IntelliLux LED matrix farovi, Multimedia Navi Pro multimedijalni sistem, OpelConnect funkcije i automatski klima-uređaj, dok su sjedišta presvučena "alkantarom".

Multimedia Navi Pro dolazi sa 10-inčnim ekranom osjetljivim na dodir i sadrži funkcije Apple CarPlay i Android Auto za povezivanje smartfon uređaja sa multimedijom, kao i glasovne komande za upravljanje telefonskim pozivima i navigacijom.

Pored toga, OpelConnect nudi mogućnost direktne veze sa službama za hitne intervencije u slučaju kvara vozila ili udesa na putu.

Kupcima modela Corsa Ultimate su na raspolaganju i grijna prednja sjedišta, dok je vozačevo opremljeno električnim komandama za podešavanje u 6 smjerova.

Radi ugodnije vožnje, automobil ima i grijni kožni volan.

Opel je najskuplju Corsu opremio i adaptivnim IntelliLux LED matrix farovima, za koje njemački proizvođač tvrdi da doprinose većoj bezbjednosti u vožnji po mraku zahvaljujući LED svjetlosnim elementima koji snop prilagođavaju trenutnim uslovima u saobraćaju.

Na kraju, ali ne i najmanje važno sa estetske tačke gledišta, treba napomenuti da se Corsa Ultimate standardno isporučuje sa 17-inčnim alu felnama.

Sva ova oprema i pogodnosti nisu jeftini, pa je automobil duboko zašao u cenovni razred vozila iz viših segmenata.

Prevedeno u brojeve, cijena modela Corsa Ultimate u Njemačkoj startuje od 23.870 evra.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije