Novosti

Otkrivena cijena za Citroen e-C3

Otkrivena cijena za Citroen e-C3
Foto: Citroen | Otkrivena cijena za Citroen e-C3

Dok su neki brendovi odlučili da se na tržištu EV bore taktikom niskih cijena za svoje nešto starije modele, drugi smatraju da je bolje da krenu sa novim atuomobilima. Među njima je i Citroen, koji u prodaju pušta model e-C3, a sada su poznate i cijene.

Kupcima su na raspolaganju dva nivoa opreme - You i Max, a cijena osnovnog modela kreće od 25.900 evra.

Osnovna verzija je You oprema, koja ima LED Vision svjetla sa LED dnevnim svjetlima, zadnje parking senzore, tempomat/limitator, klima-uređaj, set za krpljenje gume, 12V i USB-C utičnicu, head-up display, 7,4 kW punjač, itd.

Ovaj model nema centralni ekran, već držač telefona koji se povezuje sa Citroenovom aplikacijom putem NFC-a (bežično). Pomoću te aplikacije koristite svoj uređaj da biste pristupili prečicama do telefona, radija, navigacije i muzike.

Za Max, koji košta 3.600 evra više, uključeni su kamera za vožnju unazad, automatski klima-uređaj, dvobojna karoserija, krovni nosači, 3D LED zadnja svjetla i vozačevo sjedište podesivo po visini.

Razlika je i u tome što ovaj Max paket donosi i volan presvučen vještačkom kožom, kao i My Citroen Drive. Njega čine infotainment sistem ekrana dijagonale 10,25 inča, DAB, 3D navigacija, bežični Mirror Screen, dodatne dvije USB-C utičnice, bežično punjenje pametnog telefona itd.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije