Novosti

Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa"

Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa"
Foto: N.N. | Zavirite u unutrašnjost "Škodinog Golfa"

Škoda je objavila prve fotografije enterijera kompaktnog hečbeka Scala koji će premijeru imati u decembru.

Do zvaničnog predstavljanja Škode Scala ostalo je nedjelju dana, a češki proizvođač postepeno oktriva svoj novi automobil koji će zamijeniti modele Rapid i Rapid Spaceback.

Ranije smo mogli da vidimo kako izgleda putnička kabina na dizajnerskom crtežu, a sada su objavljene i prve fotografije enterijera.Očekivano, na njima je prikazana verzija sa najbogatijim paketom opreme, koja zaista izgleda luksuzno.

Automobil je, između ostalog, opremljen opcionim DSG mjenjačem sa duplim kvačilom, sjedištima presvučenim kožom i alkantarom, dvozonskom "klimom", digitalnom instrument tablom i velikim 9,2 inčnim ekranom multimedijalnog sistema na centralnoj konzoili.

I dok aktuelni Škodini modeli imaju ekran uklopljen u komandnu tablu, displej je u Scali postavljen izdvojeno, poput tableta, što nagovještava da će sličnu konfiguraciju češki proizvođač vjerovatno ponuditi i u svojim drugim modelima u budućnosti.

Na fotografijama se može vidjeti i da se Škoda opredijelila da u modelu Scala zadrži klasičnu polugu ručne kočnice iako sve više proizvođača ugrađuje u svoje nove modele elektronsku ručnu kočnicu.

Svjetska premijera Škode Scala održaće se 6. decembra u Tel Avivu, kada će biti poznato više detalja o ovom modelu.

(b92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije