Moto sport

Bajkeri uživaju u Banjaluci

Bajkeri uživaju u Banjaluci
Foto: N.N. | Bajkeri uživaju u Banjaluci

Prvi dan Moto Festa prošao je u odličnom raspoloženju i posjeti velikog broja bajkera, ljubitelja dvotočkaša i dobrog zvuka. Program je prema planun počeo stunt vožnjama ispred tvrđave Kastel u kojima su uživali brojni posjetioci.

U isto vrijeme na samoj tvđavi Kastel otvoren je Moto sajam na kojem su se predstavili najpoznatiji svjetski moto brendovi Ducati, Yamaha, BMW, Peugeot, Moto Guzzi, Polaris, CF moto, Gilera, Aprilia, Piaggio, Vespa, kao i izlagači i proizvođači prateće moto opreme. Za sve posjetioce sajam je otvoren i danas u terminu od 10:00 – 19:00. Cijena ulaznice je 3 KM, a ulaz za sve bajkere je besplatan.

Večernji sati bili su rezervisani za uživanje u dobrom zvuku. Program je otvorio italijanski bend Daddy Cool tribute Zucchero, nakon čega su pred mnogobrojnu publiku izašli uvijek rado slušani Kanda, Kodža i Nebojša. Kao i uvijek za fenomenalnu atmosferu pobrinulo se Hladno pivo, koje je ovoga puta sa publikom u Banjaluci imalo veliki povod za slavlje, 30 godina uspješne karijere. Nakon njihovog nastupa, za dobar provod u ostatku noći pobrinuli su se momci iz Španije "Che Sudaka" i riječka atrakcija "Let 3" koji su u odličnom ritmu do kasno u noć uživali zajedno sa publikom na Kastelu.

Za odličan nastavak muzičkog programa i danas pobrinuće se: Zabranjeno pušenje, Brkovi, Daddy Cool i DLM. Jednodnevne ulzanice po cijeni od 7 KM dostupne su i na samom ulazu u tvrđavu Kastel. Ulaz za sve bajkere i na ovaj program je besplatan.

Podsjećamo vas i na veliki defile bajkera banjalučkim ulicama koji će se održati danas od 14:00. Osim toga svi ljubitelji dvotočkaša u terminu od 12:00 i 17:00 biće u prilici da uživaju u stunt show ispred tvrđave Kastel.

Kompletan program i satnice Moto Festa 2018 možete pogledati na zvaničnoj stranici www.motofestbl.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije