Moto sport

Fetel i Strol u Aston Martinu i sljedeće godine

Fetel i Strol u Aston Martinu i sljedeće godine
Foto: N.N. | Fetel i Strol u Aston Martinu i sljedeće godine

Preostali dijelovi slagalice vozačkih postava za 2022. godinu dodatno su posloženi današnjom potvrdom da vozačka postava Aston Martina ostaje nepromijenjena, te Sebastian Fetel i Lens Strol ostaju za iduću godinu.

"Zaista se veselim utrkama nove generacije automobila Formule 1. Njihov je izgled vrlo različit od današnjih bolida i novi tehnički propisi trebali bi nam dati automobile koji se mogu utrkivati puno bliže nego do sada. Uzbudljivije utrke bit će izvrsne za vozače, ali i za navijače. Promjene su toliko velike da će svaki tim morati krenuti od početka, pa će to biti velika prilika i za nas u Aston Martinu. Vjerujem u snagu našeg novog rastućeg tima pa se već veselim 2022.", rekao je Fetel.

Strol je u takođe dodao:

"Sljedeće sezone započet ću šestu godinu u Formuli 1 i jako se veselim nastavku putovanja sa Sebastianom. Nismo postigli ono što smo zacrtali ove godine, ali to je samo pojačalo našu glad i želju za uspjehom sljedeće sezone", rekao je Strol.

Direktor momčadi, Otmar Šafnauer je izjavio:

"Lens je jedan od najdarovitijih vozača u modernoj Formuli 1, a tom sirovom talentu sada dodaje i ozbiljnu trkaću igru. Četverostruki svjetski prvak, nakon što je odvozio 271 utrku, od kojih je osvojio 53, je takođe velika prednost naše momčadi, a sljedeće godine očekujemo da će se obojica dobro takmičiti u Formuli drugačijoj nego danas", kaže Šafnauer.

Još čekamo objavu novog momčadskog kolege Valterija Botasa u Alfi, kao i potvrdu Hasovog dvojca.

(GP1.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije