Moto sport

Hrvatski Maks Ferštapen potpisao za McLaren

Hrvatski Maks Ferštapen potpisao za McLaren
Foto: Instagram | Hrvatski Maks Ferštapen potpisao za McLaren

"Sada je službeno! Najveći korak u mojoj karijeri upravo se dogodio. Postao sam tvornički vozač McLarena! Jako sam sretan i zahvalan što sam dobio ovu priliku, a uopće ne sumnjam da nas čeka odlična budućnost. Neka igre počnu", napisao je hrvatski automobilisa Martin Kodrić (21) na svom Instagramu.

Kodrić je prošlih nekoliko sezona vozio za Lamborghini i istakao se odličnim rezultatima u različitim trkaćim serijama GT automobila.

U Blancpain GT Endurance Cupu, jednom od najjačih takmičenja svijeta kad su GT automobili u pitanju, stigao je do nekoliko pobjeda u svojoj klasi, piše "Gp1".

Kodrić će sada biti u statusu tvorničkog vozača McLarena i jednog dana bi mogao da zablista u Formuli 1 što mu je krajnji cilj.

Za njega govore da je novi Maks Ferštapen.

"Maks je miran, flegmatičan tip. Njegov otac Hos bivši je vozač, od početka je znao što želi napraviti od Maksa, kako stvoriti svjetskog prvaka, pa je Maks od prvog dana prolazio pravi dril. No zato sad vozi tako savršeno, kao da je računalo u njemu. Napravit će velike stvari, nema sumnje", rekao je ranije Kodrić.

(Gp1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije