Moto sport

I motociklisti vole manekenke

I motociklisti vole manekenke
Foto: N.N. | I motociklisti vole manekenke

Proteklog vikenda u Kataru je počela nova sezona Moto GP šampionata i to spektakularnom pobjedom vozača Dukatija Andree Dovicioza. Nema sumnje da će i ova sezona donijeti veliku neizvjesnost kada je u pitanju trka za šampiona, a istoj se osim prvog pobjednika trke u 2018. godini još nadaju aktuelni šampion Mark Markez, legendarni Valentino Rosi i mnogi drugi.

Dok se borba za naslov nije rasplamsala, odlučili smo da predstavimo ljepše polovine nekih majstora na dva točka. Uži izbor je potvrdio da se ne mogu samo fudbaleri pohvaliti atraktivnim damama kraj sebe.

Krenućemo od jednog od najvećih u ovom sportu, Rosija. Legendarni motociklista je od prošle godine u vezi sa prelijepom Frančeskom Sofijom Novelom. Popularni Doktor je do sada imao previše razočaranje na ljubavnom planu, a italijanski mediji se sada s pravom pitaju da je manekenka Frančeska ona prava koja će obuzdati Italijana, koji je jednom prilikom izjavio da se nada da se nikada neće ženiti.

I njegov sunarodnik Doviciozo je za sada u skladnoj vezi sa Alesandrom Rosi (naslovna fotografija). Njihova veza, koja datira iz 2014. godine, podigla je mnogo bure, jer je prethodno Alesandra bila u vezi sa australijskim trkačem Entonijem Vestom, koji je bio šokiran saznanjem da je nakon šest godina veze poslije dvije nedjelje od prekida odlučila da krene u romansu sa Italijanom.

Na kraju ćemo još spomenuti zvijezdu Suzukija i još jednog Italijana Andreu Janonena, čije srce je osvojila fatalna Argentinka Belen Rodrigez, koja važi za jednu od kraljica skandala u Italiji. Ona je slavu stekla u Italiji radeći kao model i voditeljica. Koliko je popularna, govori da je na Instagramu prati sedam miliona fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije