Moto sport

Jedinstveni koncept Bugatti motora

Jedinstveni koncept Bugatti motora
Foto: N.N. | Jedinstveni koncept bugatti motora

Šta bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda prenio na motore? Šta bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osjećate kada posmatrate Bugatti četvorotočkaše?

Audacieux model je po svemu sudeći odgovor na sva ta pitanja, a osmišljen je kao odvažna zvijr koja ima predimenzionirani far, prednji točak bez blatobrana i nešto što se najsličnije može opisati kao krosover saradnja Njemačke i Francuske.

Bugatti DNK je evidentan u C oblikovanom dizajnu ovog motora, što je direktna referenca simboličnom C-baru koji većina novih modela ovog brenda posjeduje. Na isti način, detalji ispod fara odgovaraju rešetki hladnjaka, koja je iskonski detalj koji prepoznaju svi fanovi ovog brenda. Takođe, baš kao automobili, ovaj motor dolazi sa dvotonskom šemom boja.

Bugatti logo je vidljiv na hromiranim ratkapama zadnjih točkova, a uzimajući u obzir da je ovo za sada na nivou koncepta, možemo pretpostaviti da će u sebi skrivati električni pogonski sklop.

(Luxlife)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije