Moto sport

Maeving RM1 dobija bržu S varijantu

Maeving RM1 dobija bržu S varijantu
Foto: Twitter / Printscreen | Maeving RM1 dobija bržu S varijantu

Maeving je spreman da lansira novu, bržu verziju svog električnog motocikla RM1, otkriva poruka poslata postojećim mušterijama.

Ta poruka otkriva da će RM1S imati maksimalnu brzinu od 105 km/h - što je povećanje od preko 30 km/h u odnosu na standardni model.

"S maksimalnom brzinom od 105 km/h, RM1S je naš najbrži i najmoćniji električni motocikl. Pošto smo ranije izrazili interesovanje za brži model, željeli smo da vi prvi saznate za njegovo predstojeće lansiranje", stoji u poruci.

Nažalost, mi koji nismo izrazili interesovanje za brži model, moraćemo da čekamo nešto duže da bi nam stranica za naručivanje postala dostupna.

Maeving RM1 lansiran je prošle godine kao prvi model britanskog proizvođača. Ova mašina retro stila za cilj ima da izazove nostalgiju za naslijeđem proizvodnje motocikala u engleskom Midlendsu, a posebno u Koventriju, gdje je sjedište kompanije Maeving.

Što se tiče novootkrivenog Maeving RM1S, njegovi detalji, osim gore pomenute maksimalne brzine od 105 km/h, potpuna su nepoznanica. Naravno, povećanje maksimalne brzine znači da se od motora može očekivati više snage, a možda i više obrtnog momenta. Ali, da li će S biti lakši od standardne verzije, nije poznato.

Takođe bi moglo doći do promjene u vizuelnom prikazu sa više sportskim tonom, ali sve stu to samo nagađanja, prenosi "AutoBlog".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije