Moto sport

Miloš Pavlović nastupa za "Bonaldi motorsport"

Miloš Pavlović nastupa za "Bonaldi motorsport"
Foto: Instagram | Miloš Pavlović nastupa za "Bonaldi motorsport"

Srpski automobilista Miloš Pavlović startovaće predstojećeg vikenda na gran-pri stazi u portugalskom Portimau u novoj sezoni kao takmičar u Međunarodnom GT open šampionatu, saopšteno je danas.

Pavlović će kao fabrički vozač Lamborginija nastupaće za ekipu "Bonaldi motorsport" u automobilu "Hurakan GT3 EVO II".

"GT open je veoma konkurentan šampionat, posebno ove godine, pošto je za sezonu prijavljen 31 automobil, a očekuje se da će na pojedinim trkama biti i više. Samim tim, biće teško ali i izazovno, a mene to, iskreno, raduje. Vozi se širom Evrope, na veoma popularnim stazama, a to definitvno takođe prija. Sve u svemu, ovo je jedna nova avantura kojoj se jako radujem i jedva čekam start prve trke", izjavio je Pavlović, saopštio je njegov tim, prenosi Tanjug.

On je najavio planove za ovu sezonu.

"Cilj za ovu godinu je da zajedno sa kolegom sa kojim ću deliti kokpit i timom izvučem maksimum iz automobila. Ovo je inače samo prvi korak u odnosu na naš celokupni plan, pa cilj za ovu godinu ne mogu da postavim u neki broj, ali znam da definitivno treba da damo sve od sebe i vidimo šta to može da donese", dodao je Pavlović.

Pavlović je ponovio da će voziti za ekipu "Bonaldi motorsport".

"Vozim za tim Bonaldi Motorsport sa kojim sarađujem još od 2013. godine. To je jedan jako kvalitetan tim sa puno iskustva, veoma uspešan. Nisu najiskusniji sa GT3 automobilom, ali to ćemo zajedno nadoknaditi na stazi. Zato očekujem da ovo bude jedna pozitivna godina", naveo je srpski automobilista.

Prve dvije trke sezone u Portimau su na programu 29. i 30. aprila, a kalendar se sastoji od još šest trkačkih vikenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije