Moto sport

Na motorijadi u Modriči oko 400 učesnika

Na motorijadi u Modriči oko 400 učesnika
Foto: Ilustracija | Na motorijadi u Modriči oko 400 učesnika

MODRIČA - U Modriči je počela motorijada na kojoj se okupilo oko 400 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i nekoliko evropskih zemalja.

Bajkeri su u subotu veče organizovanom vožnjom modričkim ulicama označili početak 15. Motorijade, koju je organizovao Moto-klub "Balkanika" iz Modriče.

Predsjednik Moto-kluba "Balkanika" Sanel Grabovica rekao je da je visoka dnevna temperatura spriječila brojne motocikliste da učestvuju na ovoj manifestaciji koja se svake godine organizuje pod pokroviteljstvom opštine Modriča i opštinske Turističke organiazcije.

Atrakcija ovogodišnje motorijade je ručno izrađen motocikl na četiri točka vlasnika Alena Bećirbašića iz Modriče, koji kaže da je riječ o najvećem motoru naovim prostorima.

"Motor je dovezen iz Njemačke. Radi se o ručno izrađenom motociklu kome je za pogon ugrađen benzinski motor BMV-a od 200 konjskih snaga sa 3.000 kubika. Maksimalna brzina koju može postići je 150 kilometara na čas, a potrošnja je oko 15 litara benzina na 100 kilometara", rekao je Bećirbašić.

Prema njegovim riječima, ovaj motocil će se koristiti za svadbe i druge svečanosti, kao i za učešće na motorijadama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije