Moto sport

Porodica Šumaher kupila novo imanje, Mihael navodno tamo nastavlja liječenje

Porodica Šumaher kupila novo imanje, Mihael navodno tamo nastavlja liječenje
Foto: Screenshot / Youtube | Porodica Šumaher kupila novo imanje, Mihael navodno tamo nastavlja liječenje

Porodica legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, kupila je imanje na Majorci vrijedno tri miliona evra, a prema pisanju njemačkih medija tu bi liječenje trebao nastaviti i sedmerostruki svjetski prvak.

Imanje se prostire na 13 hektara u elitnom dijelu ostrva Puerto Andraks, a u blizini se nalazi i vila koju je Šumaherova supruga Korina kupila 2017. za 30 miliona evra od predsjednika madridskog Reala Florentina Pereza.

Porodica Šumaher na novom imaju planira uzgajati konje za trke, a od ranije je poznato da su Korina i njihova kćerka Đina Maria (24) veoma aktivne u konjičkom sportu.

Na imanju će biti izgrađene štale i trkaće staze za njihove konje koji će biti prebačeni iz Švajcarske.

Korina je svojevremeno bila evropska prvakinja 2010. godine, do je Đina Maria veoma uspješna takmičarka i kupovinom imanja na Majorci trebalo bi da ima sjajne uslove za treniranje, pogotovo tokom zimskog perioda.

Dio njihovog poslovnog plana je uzgajanje i prodaja skupocjenih konja, od čega Šumaherovi očekuju dodatnu zaradu.

Njemački mediji takođe dodaju da se iz vile na Ženevskom jezeru s porodicom na Majorcu treba preseliti i Mihael Šumaher, te u ugodnijoj klimi i u privatnosti nastaviti oporavak.

Podsjećamo, Šumaher je 29. decembra 2013. godine doživio tešku povredu glave u padu na francuskom skijalištu blizu Meribela, a istog dana prebačen je u bolnicu i od tada nema puno zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije