Moto sport

Pratite nas na Google news

Stravičan udes tokom trke - kolegu izvlačio iz zapaljenog auta

Stravičan udes tokom trke - kolegu izvlačio iz zapaljenog auta
Foto: Screenshot/Twitter | Stravičan udes tokom trke - kolegu izvlačio iz zapaljenog auta
N.N.

Tokom test vožnje u okviru "Santa Fe TC2000" šampionata, na stazi Markos Huarez, jedan od vozača doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu kada mu se automobil zapalio nakon udarca u zid.

U nekoliko proteklih mjeseci, mnoge nesreće su se desile u motosportu, tako da je i ovo takmičenje u Argentini probudilo ogromnu paniku među takmičarima i organizatorima.

Ovoga puta u pitanju je bio vozač Herman Testaseka, koji je uspio da prevari smrt uz ogromnu pomoć svog kolege Franka Sančeza.

Naime, u okviru nacionalnog šampionata Argentine, vozila se test vožnja za veliku nagradu Santa Fea, male provincije na istoku Argentine.

Nesreća se dogodila kada su se dva automobila sudarila, što je rezultiralo time da jedan od učesnika završi u plamenu. Vozač Franko Sančez čim je vidio da plamen izbija iz automobila, brzo je potrčao, kako on kaže sve što je mogao čuti su bili povici u pomoć njegovog kolege Hermana Testaseke.

Na svu sreću, Herman je ubrzo izvučen i prebačen u hitnu pomoć gdje su ljekari utvrdili nekoliko opekotina usljed požara, međutim, nije u životnoj opasnosti zahvaljujući brzoj reakciji njegovih kolega i ostalih prisutnih na trci, prenosi "Telegraf.rs".

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije