Moto sport

Sutra počinje Moto Fest: Banjaluka domaćin ljubiteljima dvotočkaša

Sutra počinje Moto Fest: Banjaluka domaćin ljubiteljima dvotočkaša
Foto: N.N. | Sutra počinje Moto Fest: Banjaluka domaćin ljubiteljima dvotočkaša

Bajkeri iz cijele regije, ali i Evrope već su upalili svoje omiljene dvotočkaše i krenuli put Banjaluke kako bi prisustvovali ovogodišnjem trećem po redu Moto Festu, Banjaluka 2019 koji će se 24. i 25. maja održati na tvrđavi Kastel.

Ljubitelji motora i moto sporta imaju više nego jedan razlog da posjete ovaj događaj i uživaju ne samo u najljepšim i najnovijim modelima motora, nego i brojnim drugim aktivnostima i sadržajima koje im donosi Moto fest. Tvrđava Kastel i ove godine ostaje "domaćin" svih dešavanja, a banjalučke ulice spremne su za moto defile koji će se održati u subotu 25.05. od 18:00.

Svi ljubitelji motora biće u prilici da na Moto sajmu uživaju u izložbi najnovijih modela, napoznatijih moto brendova: Ducati/BMW/Harley Davidson – (Steel Horse)/Moto Guzzi/Aprilia/Piagio/Vespa/CF Moto/Yamaha /Sonic/Torini Moped. Biće tu i predstavnici proizvođača prateće moto opreme, tattoo majstori, a posjetioci će biti u prilici da se informišu i o mjerama bezbjednosti u saobraćaju za sve motoriste, ali i ostale vozače.  

"Stunt Show" svojim egzibicijama upotpuniće Dejan Špoljar. Moto klubovi će da odmjere snage u bajkerskim igrama, a bajkeri će još jednom pokazati da imaju veliko srce, te će  ove godine kroz realizovane aktivnosti i saradnju dio sredstava biti doniran Udruženju oboljelih od hemofilije, za djecu oboljelu od ove bolesti, saopšteno je iz moto kluba Stršljen.

Da zabave ne nedostaje, pobirnuće se bogat muzički program koji započinje uz DJ Marka na Moto sajmu, nastavlja se na dnevnom stage-u koji je lociran ispred zidina na tvrđavi Kastel, a na kojem će u petak  nastupiti Ultrazvuk – Balkan express – OK Club, a u subotu za atmosferu su zaduženi Ultrazvuk i Stršljen band.

Za večernju atmosferu zadužena su najpoznatija imena regionalne muzičke scene Električni orgazam, Goran Bare i Majke, Atomsko sklonište koji će nastupiti u petak. U subotu posjetioce očekuju nastupi grupa Let 3, YU grupa, Partibrejkers. Ulaz za sve bajkere i ove godine je besplatan.

Sve informacije o Moto Festu dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.motofestbl.com . Ulaznice za večernji muzički program po cijeni 10 KM jednodnevna i 17 KM dvodnevna dostupne su na Trgu Krajine, u kafe baru "Košnica" i preko prodajnog sistema kupikartu.ba . Prodaja će se vršiti i na samom ulazu u koncertni prostor. Ulaznice za Moto sajam, za sve ostale posjetioce po cijeni od 3 KM biće dostupne na samom ulazu u sajamski prostor na tvrđavi Kastel. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije