Moto sport

U Trebinju sinoć počela dvadeseta motorijada

U Trebinju sinoć počela dvadeseta motorijada
Foto: N.N. | U Trebinju sinoć počela dvadeseta motorijada

U Trebinju je sinoć započeo dvadeseti po redu Moto vikend, na koji je stiglo oko 1.000 bajkera iz svih zemalja regiona i nekoliko evropskih zemalja.

U kampu, u krugu bivše kasarne, u kome se već više od deset godina odvija popularna trebinjska motorijada, organizatori iz Moto kluba TNT Trebinje kažu da su se gosti počeli okupljati već od srijede, naročito oni iz zemalja bivše Jugoslavije.

Ovogodišnja, jubilarna motorijada, započela je, u stvari u čuvenoj trebinjskoj bašti Hotela Platini, a onda su se bajkeri sa svojim motorima preselili u krug kasarne gdje je nastupila i popularna grupa "Riblja Čorba".

Za večeras je najavljen tradicionalni defile bajkera ulicama Trebinja, zakazan za 18 časova, nakon čega će u kampu biti održane moto igre, a program završava  koncertom grupe "Zabranjeno pušenje", koji počinje u 21 čas.

Kao predgrupe nastupaju bendovi "Paranoid" iz Rudog i "Krugovi u žitu" iz Trebinja.

Organizator moto skupa je Moto klub TNT i Turistička organizacija grada Trebinja, a generalni pokrovitelj je Grad Trebinje, u čijoj upravi je za večeras za bajkere predviđen i prijem gradonačelnika sa saradnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije