Moto sport

Pratite nas na Google news

Z Motorcycle - električni motor budućnosti

Z Motorcycle - električni motor budućnosti
Foto: N.N. | Z Motorcycle - električni motor budućnosti
N.N.

​Koncepti futurističkih motora su sasvim uobičajena stvar u današnje vrijeme, ali to nikako ne znači da im se ne radujemo kada god da ih susretnemo…

Z Motorcycle koji je djelo Joseph Robinson Design studija, predstavlja jednu sasvim futurističku, naučno fantastičnu viziju. U pitanju je uglađeni koncept, koji dolazi sa veoma interesantnom vozačkom pozicijom. Z Motorcycle je još jedna sasvim električna ponuda u moru umjetničkih renderinga, ali ono što ga izdvaja u odnosu na druge modele je njegova modularna konstrukcija.

Većina vizionarskih motora ima jednodelni ram, koji nas asocira na svakodnevne i standardne modele, gdje Z verzija koristi višedelni nacrt koji dozvoljava jednostavno uklanjanje i zamenu baterije, dajući vozačima priliku da jednostavno koriste plug-and-play opciju kada god im se za to ukase prilika.

Set savitljivih ručki i nožica se može sakriti kada ti elementi nisu u upotrebi, dajući motoru uglađeni i prefinjeni izgled, kakav se i može očekivati od sajber-stilizovan opcije. Integrisana LED traka na eksterijeru motora može vam nagovijestiti namere vozača, istovremeno promovišući vidljivost prilikom loših vremenskih uslova.

Ukoliko želite da saznate detalje vezane za njegove eventualne performanse, morate poslati upit dizajnerskom studiju direktno putem njihovog sajta.

(autoexclusive.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije