Moto sport

Zahvalnica Moto-klubu TNT-u od gradonačelnika Trebinja

Zahvalnica Moto-klubu TNT-u od gradonačelnika Trebinja
Foto: N.N. | Zahvalnica Moto-klubu TNT-u od gradonačelnika Trebinja

TREBINJE - Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja, uručio je zahvalnicu Moto-klubu TNT iz ovog grada za uspješnu dugogodišnju organizaciju trebinjske motorijade, koja je ujedno i turistička i kulturna promocija grada Trebinja.

Ovogodišnja motorijada, koja se u Trebinju održava pod nazivom "Bajk vikend" već 20 godina, okupila je oko 2.000 bajkera i bila najbrojniji ovakav skup od 1999. godine, što je, kako je rečeno na prijemu motociklista u Gradskoj upravi, najbolji dokaz uspješne promocije grada i uspješne saradnje TNT-a s Gradskom upravom.

"Bez obzira na finansije koje grad Trebinje izdvaja za ovaj događaj, TNT klub je odradio najveći dio posla u vezi s organizacijom i dao veliki doprinos pozitivnom imidžu našeg grada, zbog čega im dugujemo veliku zahvalnost", rekao je Ćurić.

Da je motorijada bila uspješna svih 20 godina i da se odvijala bez ijednog incidenta, potvrdio je ispred TNT-a Rade Jelić, koji je kazao da će se članovi kluba i u budućnosti truditi da organizacija motorijade bude bolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije