Auto zanimljivosti

Kupite penthaus, dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini

Kupite penthaus, dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini
Foto: N.N. | Kupite penthaus, dobijete gratis Rolls-Royce i Lamborghini

Prodavci skupocjenih nekretnina dovijaju se na razne načine da privuku bogate kupce.

Nije neuobičajeno da prodavci nekretnina čija se cijena mjeri sedmocifrenim ili čak osmocifrenim dolarskim sumama ponude potencijalnom kupcu vrijedan poklon ukoliko se odluči da postane vlasnik jednog tako skupog stambenog objekta.

Tako je nedavno jedna firma iz Majamija oglasila da prodaje penthaus sa garažom u kojoj će srećni kupac zateći skupocjeni SUV Rolls-Royce Cullinan i prestižni supersportski automobil Lamborghini Aventador S.

Luksuzna stambena jedinica prema projektu se nalazi se na vrhu višespratnice smještene pored same pješčane plaže u Majamiju.

Podovi ovog penthausa popločani su mermerom, a visoki plafoni na nekim mjestima dostižu skoro 5 metara. Penthaus ima unutrašnju površinu od preko 800 m2, kao i još oko 200 metara terasa i drugih površina na otvorenom.

Stambena jedinica obuhvata 4 spavaće sobe, šest kupatila, dva toaleta, veliki salon, porodični dnevni boravak, ljetnju kuhinju, saunu, terasu sa malim bazenom sa staklenim podom...

Uz ovaj penthaus idu i dva garažna mjesta na kojima će vlasnika sačekati pomenuti Rolls-Royce i Lamborghini.

Kompanija koja prodaje ovu stambenu jedinicu najavila je da će ona biti useljiva početkom 2019, a cijena iznosi čak 38 miliona dolara (oko 33,3 miliona evra).

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije