Saša Čavrag

Rebalansom budžet Srpske veći za 358 miliona

​BANJALUKA - Vlada Republike Srpske utvrdila je danas Prijedlog rebalansa budžeta Republike Srpske za 2022. godinu čiji je okvir 4,382 milijarde KM, što je uvećanje za 8,9% ...

Ustavni sud treba da odbije zahtjev o ocjeni ustavnosti Zakona o nepokretnoj imovini

BANJALUKA - Odbor za ustavna pitanja Narodne skupštine Republike Srpske utvrdio je danas da Zahtjev za pokretanje postupka za ocjenu ustavnosti Zakona o nepokretnoj imovini koja ...

Za smrt četiri rudara osuđeni na 60 mjeseci zatvora

​KAKANJ - Općinski sud u Kaknju osudio je sedam osoba na 60 mjeseci zatvora za rudarsku nesreću u jami "Begići-Bištrani" u kojoj su četiri rudara poginula.

Potvrđena optužnica za krađu protiv državljana Rusije, Bjelorusije, Srbije i BiH

SARAJEVO - Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv dvoje državljana Rusije, državljanina Bjelorusije i državljanina Srbije i BiH.

Lažno se predstavljao kao radnik Ambasade SAD i uzimao pare za fiktivno zapošljavanje

SARAJEVO - Policija u Sarajevu uhapsila je K.K. jer je tokom ove godine, doveo u zabludu više osoba lažno se predstavljajući da je zaposlenik Ambasade SAD u BiH i da je ...

Završen skup "Sloboda", poruka jasna: "Branićemo Srpsku i istinu"

BANJALUKA - U Banjaluci je završen skup "Sloboda" sa kojeg je poručeno da će borci i njeni građani složno braniti istinu, Srpsku i slobodu.

Detalji akcije "IRA": Među uhapšenima ima nosilaca pravosudnih funkcija

SARAJEVO - Među uhapšenima u velikoj policijskoj akciji "IRA" ima nosilaca pravosudnih funkcija, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Šarović tvrdi da vlast sabotira smanjene PDV- a i ukidanje akciza

SARAJEVO – Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, rekao je da dodatna sredstva od akciza i od PDV-a vlast želi podijeliti ne u skladu sa zakonom nego onako kako njima najbolje ...

Hepo kockama zapalio škodu kodijak

SARAJEVO – Hepo kockama nepoznati piroman zapalio je u Sarajevu škodu kodijak od N.H.M. i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta.

Kamere snimile kako Banjalučanin premlaćuje mladića (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

BANJALUKA – Nadzorne kamere su zabilježile kako David R. iz Banjaluke premlaćuje mladića P.V. (23) ispred jednog banjalučkog ugostiteljskog objekta.

Uhapšen jer je prijetio, policija mu našla arsenal oružja

NOVI GRAD – Policija iz Novog Grada uhapsila je B.P. iz tog grada jer je jednoj osobi prijetio.

Šmit zaprijetio vlastima RS da će snositi posljedice zbog Zakona o nepokretnoj imovini

SARAJEVO - Kristijan Šmit, visoki predstavnik kojeg ne priznaje RS, zaprijetio je vlastima u Srpskoj da moraju poništiti Zakon o nepokretnoj imovini, te da će ukoliko to ne ...

Optužen da je htio da ubije maloljetnika, nož mu zario u grudi

BIJELJINA – Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv Brane Mitrovića iz tog grada zbog pokušaja ubistva maloljetnika N.V.

BiH u srijedu odlučuje o Rusiji i Bjelorusiji

SARAJEVO – Savjet ministara BiH sutra bi trebalo da odluči u vezi s rezolucijama Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Starac nastradao u požaru

POSUŠJE - U požaru u mjestu Rakitno na lokalitetu Poklečani nastradao je muškarac (79).