Privreda

ASA Osiguranje pokazuje zašto je šampion u brzini isplate šteta

ASA Osiguranje pokazuje zašto je šampion u brzini isplate šteta
Foto: N.N. | ASA Osiguranje pokazuje zašto je šampion u brzini isplate šteta

„Vjetar skidao krovove s objekata, Studentski centar u Banjaluci evakuisan, Oštećeni krovovi, sela bez struje“ – samo su neki od naslova koji su ovih dana bili u medijima. Zbog jakih udara vjetra mnogi domovi i poslovni objekti su oštećeni što predstavlja veliki udar na finansije tih domaćinstava i poslovnih subjekata.

Da bi potpuno apsorbirali taj udar ASA Osiguranje je izašlo u susret svojim klijentima širom Bosne i Hercegovine te je već isplatilo akontativne iznose i prije nego što se ustanovila stvarna šteta. Pored toga, vještaci i stučni timovi ove osiguravajuće kuće su izašli na lice mjesta u roku od 24 sata  i intezivno rade na utvrđivanju stvarnog iznosa štete i planirano je da se razlika između stvarno utvrđene visine štete i akontacije isplati u roku od sedam dana. Preduzetim koracima i brzim djelovanjem, uposlenici ASA Osiguranja pokazuju opravdanost slogana koji prati Društvo: „Šampion u brzini isplate šteta“.

„Kada se desi nesretni slučaj, svjesni smo toga da je brza reakcija i što brža sanacija štete ono što je klijentu bilo kojeg osiguranja najbitnije. Ponosni smo da je taj segment ono u čemu je naše osiguranje broj 1 na tržištu, te smo, u skladu sa tim, odlučili da promptno reagujemo i kupcima uplatimo određene iznose akontacija kako bi mogli krenuti sa sanacijom štete i kako bi što brže i bezbolnije prošli kroz situaciju koja ih je zadesila. Poslovanje ASA Osiguranja se zasniva na međusobnoj interakciji sa okolinom u kojoj radimo i živimo pa je i ovaj potez bio prirodna posljedica tog načina poslovanja i sigurno da ćemo i u budućnosti nastaviti tim putem.“ – istakao je direktor ASA Osiguranja Feđa Morankić.

U situacijama kao što je ova, može se vidjeti opravdanost zaključenja police osiguranja a pogovoto zaključenje police u osiguravajućoj kući koja zna šta je najbitnije za osiguranike i konstantno radi na tome da svojim klijentima pruži najkvalitetniju i najbržu uslugu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije