Privreda

"Jahorina poslovni forum" od 13. do 16. maja

"Jahorina poslovni forum" od 13. do 16. maja
Foto: Arhiva | "Jahorina poslovni forum" od 13. do 16. maja

JAHORINA - Na Jahorini će od 13. do 16. maja biti održan "Jahorina poslovni forum" posvećen cirkularnoj ekonomiji i modelu novih poslovnih prilika.

Učesnici će, uz raznovrsne panele i prezentacije, imati priliku da se informišu o najnovijim trendovima, razmijene iskustva i steknu uvide koji će im pomoći da unaprijede poslovanje.

"Kroz raznovrsnost tema učesnici će imati priliku pronaći vrijedne informacije i perspektive koje će im pomoći da naprave iskorak u karijeri i poslovanju", saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji je i organizator konferencije.

Konferencija "Jahorina poslovni forum" biće održana u hotelima "Zlatni javor" i "Vučko".

Doček učesnika planiran je za ponedjeljak, 13. maj, od 20.00 časova u hotelu "Zlatni javor", dok je svečano otvaranje "Jahorina poslovnog foruma" predviđeno za utorak, 14. maj, u 10.00 časova u hotelu "Vučko".

Plenarna sesija "Cirkularna ekonomija - model novih poslovnih prilika", planirana je za 10.30 časova, dok je od 12.30 časova planirana panel-diskusija o temi "Cirkularna privreda u kontekstu realizovanih aktivnosti – stanje u BiH".

Od 13.30 časova predviđena je prezentacija projekata Razvojne agencije Republike Srpske baziranih na principima cirkularne i/ili zelene ekonomije, od 14.00 časova prezentacija projekta "Kogeneracijska elektrana - opština Pale" i od 16.00 časova interkatedarski skup "Međunarodna ekonomija".

U srijedu, 15. maja, od 10.00 časova učesnici će na Ekonomskom fakultetu na Palama moći da vide izlaganje radova po sesijama, a od 13.30 časova moći će da prisustvuju promociji knjige "50 velikih umova ekonomije - manje poznati detalji iz njihovih života" autora Marka Đoga.

Iznošenje zaključaka konferencije biće upriličeno od 14.30 časova na Ekonomskom fakultetu na Palama.

U četvrtak, 16. maja, od 10.00 časova planiran je ispraćaj učesnika "Jahorina poslovnog foruma".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije