Privreda

Ryanair objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg

Ryanair objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg
Foto: Ilustracija | Ryanair objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg
Nataša Martić

Ryanair je 13. avgusta objavio novu liniju letova iz Banjaluke za Geteborg, sa sedmičnom uslugom koja počinje od 25. oktobra 2020. godine, kao dio Ryanairovog rasporeda - Banjaluka, zima 2020. godine, saopšteno je iz Aerodroma Banjaluka.

Kako su naveli, građani BiH moći će rezervisati "zimski bijeg" do Geteborga već od marta 2021. godine, po najnižim cijenama i novim kompletom zdravstvenih mjera koje je Ryanair uveo da bi zaštitio klijente i posadu.

"Kako bi proslavio novu banjalučku liniju, Ryanair je pokrenuo prodaju karata za sjedišta s cijenama od samo 34,99 evra, za putovanja od kraja oktobra do kraja marta 2021. godine, koja se moraju rezervisati do ponoći (15. avgusta), samo na internet stranici Ryanair.com", saopštili su iz banjalučkog aerodroma.

"Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje novu banjalučku liniju do Geteborga, s početkom od kraja oktobra, koja će letjeti svake sedmice u okviru našeg rasporeda 'Zima 2020. Godine'. Klijenti u Banjaluci sada mogu da rezervišu letove do Geteborga već od marta 2021. godine", izjavila je službenica Ryanaira Olga Pawlonka.

"Budući da će se ove nevjerovatno niske cijene brzo rasplamsati, klijenti bi trebalo da se prijave na www.ryanair.com kako ih ne bi propustili", pozivaju iz Aerodroma Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije