Privreda

Sajam turizma i gastrokulture sutra u Bijeljini

Sajam turizma i gastrokulture sutra u Bijeljini
Foto: Ilustracija | Sajam turizma i gastrokulture sutra u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini sutra na gradskom trgu počinje 10. Sajam turizma i gastrokulture, na kojem će svoje proizvode predstaviti 110 izlagača iz zemlje i regiona.

Predsjednik Turističke organizacije grada Bijeljina Radosav Đokić rekao je Srni da je prijavljen do sada rekordan broj učesnika, koji će svoje proizvode izložiti na 1.000 metara kvadratnih zatvorenog prostora.

On je istakao da ovaj prostor nije bio dovoljan da primi sve zainteresovane izlagače, te najavio da će Turistička organizacija, koja je organizator manifestacije, nastojati da sljedeće godine obezbijedi veći izložbeni prostor.

Đokić je naveo da će ovaj jubilarni sajam sutra u 13.00 časova svečano otvoriti ministar trgovine i turizma Republike Srpske Dragica Kovač.

Iz Gradske uprave Bijeljina najavljeno je da će se Kovačeva sutra sastati sa gradonačelnikom Mićom Mićićem, a sastanku će prisustvovati i predstavnici turističkih organizacija Bijeljine i Vojvodine, te lokalni privrednici.

Na sastanku će, kako je najavljeno, turističke organizacije Vojvodine i Bijeljine potpisati sporazum o partnerstvu u organizaciji Sajma turizma i gastrokulture.

Manifestacija će na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića biti održana sutra i u subotu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije