Privreda

Stručni skup za predstavnike auto-servisa

Stručni skup za predstavnike auto-servisa
Foto: N.N. | Stručni skup za predstavnike auto-servisa
N.N.

BANJALUKA - "Rafinerija ulja Modriča" i "Optima grupa" organizovale su prvi stručni skup za predstavnike auto-servisa iz Republike Srpske i Federacije BiH na kojem su predstavljena dostignuća Rafinerije sa posebnim akcentom na razvoj motornih ulja za putnička i komercijalna vozila.

Učesnicima seminara uručeni su sertifikati o uspješno završenoj edukaciji o primjeni i kvalitetu motornih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti proizvodnog programa Rafinerije namijenjenih za putnički i komercijalni program vozila.

Iz "Optima grupe" je saopšteno da je ova kompanija za poslovne partnere organizovala posjetu proizvodnim postrojenjima, blending centru - najsavremenijem u Evropi, kao i ispitnoj laboratoriji u kojoj se kontroliše kvalitet proizvoda.

Predstavnici "Rafinerije ulja Modriča" informisali su poslovne saradnike o završetku remonta na postrojenju za deparafinaciju ulja, koji je zbog složenog procesa izrade opreme trajao dvije godine, a u koji je uloženo 3,5 miliona evra.

Pogon deparafinacije ulja koristi se u svrhu dobijanja kvalitetnih hidrokrekovanih baznih ulja, a kapacitet postrojenja je 75.000 tona godišnje.

Načelnik Uprave za marketing "Optima grupe" Aleksandar Ivanković predstavio je novi projekat "Nestro grupacije" - TV serijal "Auto-servis Kurbla".

"S ozbirom da su auto-serviseri u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima i poznaju kvalitet našeg proizvoda, te da im je naš novi projekat po djelatnosti srodan, odlučili smo da im premijerno prikažemo prvu od 12 epizoda `Nestro majstorske radionice`", rekao je Ivanković.

Ivanković je dodao da je serijal edukativnog i zabavnog karaktera, a zainteresovani epizode mogu gledati ponedjeljkom, uoči centralnih vijesti ATV-a i emisije "Danas u Srpskoj" na BN TV, kao i na društvenim mrežama "Nestro grupacije".

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije