Privreda

Stručni skup za predstavnike auto-servisa

Stručni skup za predstavnike auto-servisa
Foto: N.N. | Stručni skup za predstavnike auto-servisa

BANJALUKA - "Rafinerija ulja Modriča" i "Optima grupa" organizovale su prvi stručni skup za predstavnike auto-servisa iz Republike Srpske i Federacije BiH na kojem su predstavljena dostignuća Rafinerije sa posebnim akcentom na razvoj motornih ulja za putnička i komercijalna vozila.

Učesnicima seminara uručeni su sertifikati o uspješno završenoj edukaciji o primjeni i kvalitetu motornih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti proizvodnog programa Rafinerije namijenjenih za putnički i komercijalni program vozila.

Iz "Optima grupe" je saopšteno da je ova kompanija za poslovne partnere organizovala posjetu proizvodnim postrojenjima, blending centru - najsavremenijem u Evropi, kao i ispitnoj laboratoriji u kojoj se kontroliše kvalitet proizvoda.

Predstavnici "Rafinerije ulja Modriča" informisali su poslovne saradnike o završetku remonta na postrojenju za deparafinaciju ulja, koji je zbog složenog procesa izrade opreme trajao dvije godine, a u koji je uloženo 3,5 miliona evra.

Pogon deparafinacije ulja koristi se u svrhu dobijanja kvalitetnih hidrokrekovanih baznih ulja, a kapacitet postrojenja je 75.000 tona godišnje.

Načelnik Uprave za marketing "Optima grupe" Aleksandar Ivanković predstavio je novi projekat "Nestro grupacije" - TV serijal "Auto-servis Kurbla".

"S ozbirom da su auto-serviseri u direktnom kontaktu sa krajnjim kupcima i poznaju kvalitet našeg proizvoda, te da im je naš novi projekat po djelatnosti srodan, odlučili smo da im premijerno prikažemo prvu od 12 epizoda `Nestro majstorske radionice`", rekao je Ivanković.

Ivanković je dodao da je serijal edukativnog i zabavnog karaktera, a zainteresovani epizode mogu gledati ponedjeljkom, uoči centralnih vijesti ATV-a i emisije "Danas u Srpskoj" na BN TV, kao i na društvenim mrežama "Nestro grupacije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije