Privreda

ZU Moja apoteka obilježila 12 godina postojanja

ZU Moja apoteka obilježila 12 godina postojanja
Foto: N.N. | ZU Moja apoteka obilježila 12 godina postojanja

BANJALUKA - ZU Moja apoteka u srijedu je obilježila 12 godina postojanja i uspješnog poslovanja.

Iz ove zdravstvene ustanove podsjećaju da je ona osnovana 01. jula 2008. kao samostalna institucija, te da od tada bilježi konstantan rast broja apoteka i broja zaposlenih, što je rezultiralo pozicijom tržišnog lidera kada je apotekarska djelatnost u pitanju.

"Moja apoteka danas važi za najveći lanac apoteka u BiH, a brojem poslovnih jedinica i geografskom rasprostranjenošću izdvaja se i kao jedan od najvećih lanaca u regionu. Ova ustanova danas broji preko 100 prodajnih objekata i oko 380 zaposlenih", navode u saopštenju.

Ističu da je za relativno kratko vrijeme Moja apoteka postala prepoznatljiv brend time što je apotekarsku uslugu podigla na viši nivo, apotekarsku praksu prilagodila potrebama društva i uvela niz novina u poslovanje.

Zahvaljujući spajanju tradicionalnog i modernog  u apotekarskoj praksi upravo ova ustanova izdvojila se kao tržišni lider, što potvrđuju i brojne nagrade koje ZU MOJA apoteka ponosno nosi.

Građani Republike Srpske i BiH prepoznali su napore Moje apoteke da zadovolji njihove potrebe, te su u mnogim istraživanjima i anketiranjima nezavisne istraživačke kuće ICERTIAS upravo ovaj lanac apoteka izabrali kao najbolji u BiH, i to šest puta do sada, navode iz ZU Moja apoteka.

Kako ističu iz ove ustanove, od posebnog značaja im je QUDAL medalja 2020/2021, koja je dobijena na osnovu najnovijih istraživanja, a koja pokazuje da kupci i pacijenti i dalje cijene i prepoznaju kvalitet usluge koje im pružaju ZU MOJA apoteka i njeni zaposleni.

Na susretu sa predstavnicima medija koji je u srijedu upriličen povodom 12. godišnjice, direktorica ZU Moja apoteka Nataša Stanojević izjavila je da su dobijene nagrade samo rezultat kontinuiranog ulaganja u kvalitet i modernizaciju rada apoteka, edukacije kadra, te stalne težnje da se zadovolje sve potrebe sugrađana.

Dvanaesti rođendan bio je i povod da se predstavnicima medija ukaže zahvalnost za konstantno praćenje rada, napredovanja i svih aktivnosti koje ZU Moja apoteka sprovodi.

Kako kažu, ovakav trend planiraju nastaviti i ubuduće, jer ih svaka pohvala od strane pacijenata i kupaca motiviše da budu još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije