Tržište

ARDOR proslavio veliki jubilej: 20 godina izuzetnog kvaliteta

ARDOR proslavio veliki jubilej: 20 godina izuzetnog kvaliteta
Foto: N.N. | ARDOR proslavio veliki jubilej: 20 godina izuzetnog kvaliteta

​BANJALUKA - Salon namještaja ARDOR d.o.o sa sjedištem u Banjaluci, u Ulici vojvode Pere Krece 21, osnovan je 2000. godine kao malo porodično preduzeće sa ciljem da na tržištu ponudi namještaj koji je, pored izuzetnog kvaliteta, pristupačan svima.

Zahvaljujući velikom broju kupaca koji su našu ideju prepoznali, 20 godina kasnije, ARDOR d.o.o sa sloganom "Namještaj za svačiji džep" vodeći je salon namještaja u Republici Srpskoj.

Osnovna djelatnost preduzeća je distribucija i prodaja namještaja. Sarađujemo sa regionalnim i evropskim proizvođačima namještaja.

Prije dvije decenije, počeli smo s radom u izložbenom prostoru od 300 metara kvadratnih, sa četiri zaposlena, a danas je smješten na 7.000 m2.

Svakodnevno sprovođenje aktivnosti usmjerene ka kvalitetnijem, efikasnijem i profesionalnijem zadovoljavanju potreba potrošača u opremanju njihovih domova i stanova je jedan od ciljeva.

Kvalitetan, širok asortiman po povoljnim cijenama, uz profesionalni pristup dostavi i montaži, predstavljaju primarne elemente po kojima je salon namještaja prepoznatljiv na tržištu namještaja.

Nakon proširenja kapaciteta preduzeće je uvrstilo dodatnu djelatnost koja uključuje izradu namještaja po mjeri, kompletno uređenje i opremanje objekata, kao i prodaju dizajnerskih rasvjetnih tijela, posteljine, zavjesa, karniši, tapeta, umjetničkih slika i namještaja.

Plan preduzeća je i uvođenje djelatnosti u domenu ugostiteljstva.

Povodom 20 godina postojanja ovog preduzeća, organizovana je velika nagradna igra u kojoj su srećni dobitnici imali priliku da dobiju putovanja za dvoje u Beč, na Mrakovicu i u Hajdučke vode, poklon-bonove od 3.000, 2.000 i 1.000 KM te još 100 utješnih nagrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije