Tržište

Addiko banka objavila uslove moratorija za klijente

Addiko banka objavila uslove moratorija za klijente
Foto: N.N. | Addiko banka objavila uslove moratorija za klijente

​SARAJEVO, BANJALUKA - Addiko banka najavila je da cijene usluga ostaju nepromijenjene, a u petak su na internet stranici banke objavljene informacije o uslovima i načinu apliciranja za odgodu plaćanja za klijente pogođene epidemijom virusa korona.

Inače, Addiko banka je prva reagovala na početku epidemije te ukinula naknade za transakcije putem internet i mobilnog bankarstva, kako bi klijente dodatno motivisala da plaćanja vrše od kuće te da ne izlaze vani.

"Naknade za internet i mobilno bankarstvo za fizička lica su 0 KM do kraja aprila, a ne planiramo povećavati naknade ni za ostale proizvode i usluge za fizička i pravna lica. Prioritet Addiko banke je zaštititi svoje klijente i zaposlenike, da bismo se svi što jednostavnije i efikasnije nosili sa posljedicama epidemije", istakli su u Addiko banci.

Klijenti banke čiji su prihodi značajno pogođeni epidemijom mogu i zvanično aplicirati za odgodu plaćanja svojih kreditnih obaveza. "Način prijave zahtjeva je veoma jednostavan, u prvoj fazi za fizička lica čak bez fizičkog dostavljanja dokumentacije, kako bismo klijentima olakšali apliciranje, zaštitili ih i poštedjeli bespotrebnog izlaska iz njihovih domova", kažu u Addiko banci i ističu da će svi klijenti koji apliciraju za ovu odgodu dobiti odgovor od banke u što kraćem roku, u skladu s tehničkim mogućnostima banke. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije