Tržište

"Agromehanika" otvorena i u Trebinju: Bogat asortiman na jednom mjestu

"Agromehanika" otvorena i u Trebinju: Bogat asortiman na jednom mjestu
Foto: N.N. | "Agromehanika" otvorena i u Trebinju: Bogat asortiman na jednom mjestu

TREBINJE - U Trebinju je svečano otvorena jedanaesta poslovnica proizvodnog, uslužnog i trgovačkog društva "Agromehanika", koja će ubuduće na oko 550 metara kvadratnih površine nuditi proizvodni i uslužni program različitih brendova iz oblasti poljoprivredne mehanike.

"Kod nas kupci mogu pronaći širok asortiman robe, najprije naš vrtni program, odnosno sve što je potrebno za uređenje vrta i poljoprivrede uopšte. Takođe, nismo izostavili ni program koji najviše interesuje žene, dakle, mobilijar za domaćinstvo, poput posuđa, tekstila i slično", kazao je Đorđe Kljajić, marketing menadžer.

On je naveo da su ono što "Agromehaniku" izdvaja od drugih sličnih firmi visokokvalitetne usluge i odlična podrška za specifične proizvode koje nude.

Prema njegovim riječima, "Agromehanika" nudi preko 3.000 proizvoda, među kojim su, osim skutera, motocikala, freza, trimera, kosilica, i kompresori, cjepači drva, usisivači, ali i cerade, rasvjeta, posuđe, posteljina, a što je najzanimljivije, za sve ono što se pokvari, dostupni su i majstori za popravku.

"Nešto što 'Agromehaniku' izdvaja jeste i visoki kvalitet usluge i odlična podrška za ove specifične proizvode, odnosno, usluga servisiranja i održavanja svih mašina koje prodajemo", dodaje Kljajić.

Među brojnim posjetiocima bio je i jedan od najvećih trebinjskih poljoprivrednika, Risto Prtilo, koji kaže da je otvaranje ovog objekta puni pogodak za Trebinje iz jednostavnog razloga što je sve na jednom mjestu.

"Meni se dešavalo da sam u pojedinim momentima bio u stanju ponuditi stotinu maraka za jedan mali dio koji je trebalo zamijeniti na pokvarenoj mašini, a za to sam najčešće odlazio u Bileću, gdje se mnogo više ovakvih stvari moglo kupiti nego u Trebinju. Sada to, kako vidim, nije potrebno i ovdje konačno imamo veliki agrocentar" , rekao je Prtilo.

"Agromehanika" će u Trebinju za sada zapošljavati četiri radnika, koja imaju dovoljno znanja o cjelokupnom asortimanu koji prodaju, a koji će se po potrebi i širiti i moći kupovati po povoljnijim cijenama, naročito u vrijeme akcijskih ponuda planiranih u budućem poslovanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije