Tržište

"Banja Vrućica" radne sastanke pretvara u zadovoljstvo

"Banja Vrućica" radne sastanke pretvara u zadovoljstvo
Foto: N.N. | "Banja Vrućica" radne sastanke pretvara u zadovoljstvo

Da i radni sastanci mogu biti prijatni, uvjerili su se dugogodišnji korisnici kongresnog centra teslićkog Zdravstveno-turističkog centra (ZTC) "Banja Vrućica", čijoj funkcionalnosti i ugodnom ambijentu zamjerku nisu pronašli ni najistančaniji ukusi.

Tu su svoje poslovne rezultate sumirale i planove kreirale najveće međunarodne organizacije i institucije, te ambasade, kao i veće kompanije, kako iz BiH, tako i iz okruženja.

Klijentima je na usluzi kompletna infrastruktura za održavanje velikih kongresa, simpozijuma, seminara, poslovnih susreta, stručnih sastanaka, team buildinga i drugih manifestacija.

ISKUSTVA: Stoga je, po svom širokom asortimanu i vrhunskoj usluzi koju pruža, kongresni centar "Banje Vrućice", koji je smješten u hotelu "Kardial" sa četiri zvjezdice, prepoznatljiv već 30 godina.

Klijenti mogu da računaju na šest moderno opremljenih salona za rad, kapaciteta od 15 do 400 mjesta, što ga čini jednim od najvećih kongresnih centara u BiH.

"Svi kongresni saloni izgrađeni su po evropskim standardima s posebnom pažnjom na modernoj akustici, klimatizaciji, audio/video tehnici i rasporedu salona", poručuje Jelena Popović iz Marketinga i prodaje u ZTC "Banja Vrućica".

U svim salonima instalirana je kompletna odgovarajuća oprema neophodna za nesmetano održavanje radnih sastanaka.

"Raspolažu fiksnim projektorima i projekcionim platnima, TV plazmom, ozvučenjem, bežičnim mikrofonima, konferencijskim mikrofonima, kompletnom audio i video opremom, kao i opremom za simultano prevođenje, tako da klijent sav tehnički dio organizacije može prepustiti našem stručnom timu", navodi Popovićeva.

EKONOMIČNO: "Banja Vrućica" i kongresni centar hotela "Kardial" organizatorima poslovnih događaja nudi bogatu ponudu prilagođenu potrebama poslovnih gostiju.

U zavisnosti od broja učesnika, kao i zahtjeva klijenata, grupe u "Banji Vrućici" mogu izabrati salon koji im po svom obliku najviše odgovara.

"Saloni imaju mogućnost rasporeda u obliku kino-postave, učionice, pravougaonika, te okruglih stolova, ali i drugih oblika u zavisnosti od želje klijenata. Ono što je karakteristično za naše kongresne salone jeste i to da su izuzetno funkcionalni i ekonomični kada je u pitanju rad u više manjih ili većih grupa, jer su povezani", kaže Popovićeva.

I to nije sve - jedan od većih salona ima mogućnost pregrađivanja u dva jednako ozvučena salona, te je vrlo praktičan za radne sastanke.

Praktičnost, funkcionalnost, ekonomičnost i kvalitet prostora i opreme osnova su sigurne realizacije kongresa, simpozijuma, seminara i drugih manifestacija, a sve to im nudi kongresni centar hotela "Kardial".

Gostima savjetuju da posjete hotel visoke kategorije sa stogodišnjom tradicijom i posluju u okviru ovog kongresnog centra, koji nudi mogućnost prijatnog rada, protkanog trenucima odmora, rekreacije, ali i zabave.

Mjesta za uživanje

U ovom turističkom kompleksu gostima je na raspolaganju moderno opremljen Medical&Wellness centar "Stara Banja", koji raspolaže otvorenim i zatvorenim rekreativnim bazenom, kao i kuglana, te sportski tereni (tenis, košarka, odbojka...).

Osim toga, u "Banji Vrućici" nalaze se i uređene šumske staze za šetnju, džoging i biciklizam, te cvjetni i šumski parkovi u predivnom prirodnom okruženju.

Liderska pozicija

  •  Zahvaljujući kvalitetnoj usluzi i stogodišnjoj tradiciji, ZTC "Banja Vrućica" je postala brend prepoznatljiv i van granica BiH.
  •     Nalazi se u centralnom dijelu BiH i RS i ima razvijene smještajne kapacitete i raznovrsnu ponudu.
  •  Kompleks "Banje Vrućice" raspolaže sa četiri hotela od oko 1.000 ležajeva i vodeći je lider u oblasti kongresnog, zdravstvenog, sportsko-rekreativnog i velnes turizma.
  •  "Kardial" je luksuzni hotel sa četiri zvjezdice i svim svojim gostima nudi vrhunske usluge po veoma povoljnim i pristupačnim cijenama.
  •   Gostima su na raspolaganju moderno uređene sobe opremljene kupatilom, telefonom, televizorom, mini-barom, klimom i besplatnim Wi-Fi internetom.
  •  Gostu je, u toku boravka, pored relaksacije, omogućeno i nesmetano obavljanje poslovnih obaveza tokom cijelog dana.

Informacije

Više informacija o kongresnim salonima možete pronaći na veb-sajtu www.banja-vrucica.com ili na broj telefona Službe marketinga i prodaje, 053/410-030. ZTC "Banja Vrućica" očekuje vaše pozive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije