Tržište

Još jedna agencija iz Banjaluke dobila status "Google partnera"

Još jedna agencija iz Banjaluke dobila status "Google partnera"
Foto: Ilustracija | Banjalučka agencija partner Googla
Srna

BANJALUKA - Banjalučka agencija za digitalni marketing "Grape" dobila je u novoj godini status "Google partnera", čime je ušla u uski krug odabranih agencija koje je sertifikovala jedna od najvećih kompanija na svijetu.

Zaposleni ove agencije prošli su Google obuke i usvojili znanja zahvaljujući kojima agencija sada raspolaže sa dva "Search Advertising" sertifikata, dva "Display Advertising" sertifikata, kao i jednim "Google Analytics IQ" sertifikatom.

"Klijentu koji koristi usluge Google oglašavanja, Google partner sertifikat predstavlja svojevrsan vid garancije da agencija pokazuje vještine i stručnost, obezbjeđuje najbolje moguće rezultate kampanja, a time i rast prihoda upotrebom alata digitalnog marketinga kako samom klijentu tako i agenciji", saopšteno je iz agencije "Grape".

Prije agencije "Grape", od firmi iz Banjaluke status "Google partnera" imala je samo agencija "AdLab", u vlasništvu Deana Žune.

Direktor agencije "Grape" Nemanja Krecelj istakao je da je za dobijanje statusa Google partner potrebno ispuniti određene uslove koji su usmjereni na to da kvalitet usluga mora biti odgovarajući.

"To zahtijeva određen nivo znanja, iskustva, kao i pozitivnih performansi kampanja. Google partner je odličan sistem koji će znatno unaprijediti tržište jer omogućava da se izdvoje oni koji rade kvalitetno”, objasnio je Krecelj.

Agencija "Grape" osnovana je u avgustu 2016. godine, a od tada bilježi konstantan rast u broju i kvalitetu usluga, ali i broju zaposlenih.

Riječ je o agenciji specijalizovanoj za onlajn komunikacije sa fokusom na oglašavanje na ključnim platformama kao što su Google, Facebook, Youtube, Instagram i druge.

U proteklih godinu i po dana rada, ova firma je okupila znatan broj klijenata iz zemlje, regiona i inostranstva, ali i razvila zavidan broj sopstvenih onlajn projekata koje svakodnevno unapređuje i od kojih ostvaruje najveći dio prihoda.

Agencija trenutno ima 11 zaposlenih stručnjaka, a osim njihovog razvoja i edukacije, u planu je i širenje kolektiva, kako bi agencija mogla da odgovori na sve veće zahtjeve tržišta.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije