Tržište

"Banjalučko pivo" stiže u Srbiju

"Banjalučko pivo" stiže u Srbiju
Foto: N.N. | "Banjalučko pivo" stiže u Srbiju

Prošlog ljeta "Banjalučka pivara" je ponosno predstavila svoj "oživljeni" brend - "Banjalučko pivo".

Potrošačima se veoma svidjela tradicionalna receptura koja nosi duh stare Banjaluke i davnih vremena, a savremen izgled i dizajn je privukao i mnoge nove potrošače.

U Banjalučkoj pivari ističu da su veoma zadovoljni uspjehom koje je Banjalučko pivo napravilo na tržištu Republike Srpske, kao i da su veoma uzbuđeni novom marketinškom kampanjom i plasiranjem na tržište Srbije. 

"Oživeli smo stari recept i prilagodili ga novom vremenu. Tako je nastalo Banjalučko pivo, koje je napravilo fenomenalan uspeh na tržištu Republike Srpske. Za samo nekoliko meseci postalo je jedno od najprodavanijih piva u Zapadnom RS-u, a sve više se pije i u Semberiji i Hercegovini.Veoma smo uzbuđeni zbog izvoza u Srbiju i verujemo da će se 'Banjalučko' jednako svideti i potrošačima u Srbiji", izjavio je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

"Banjalučko pivo" je "svijetli lager" koji se odlikuje kvalitetom usljed korištenja isključivo prirodnih sastojaka, a karakteriše ga prijatna gorčina, postojana gusta pena i privlačan  izgled pakovanja. Pored tržišta Srbije, Pivara namjerava da svoj novi brend rasprostrani cijelom regijom, ali i šire, kako bi što više potrošača uživalo u njegovom jedinstvenom ukusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije