Tržište

Pratite nas na Google news

"Banji Vrućici" nagrada: Kvalitet krunisan prestižnim priznanjem

"Banji Vrućici" nagrada: Kvalitet krunisan prestižnim priznanjem
Foto: N.N. | "Banji Vrućici" nagrada: Kvalitet krunisan prestižnim priznanjem
N.N.

TESLIĆ, BEOGRAD - Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" je na 3. međunarodnom Spa&Wellness festu, održanom u Beogradu, dodijeljeno visoko priznanje za vjekovno trajanje i kontinuirani kvalitet u pružanju Wellness&Spa i zdravstvenih usluga, za 100 godina u službi zdravlja.

Ovu prestižnu nagradu jednoglasno je u subotu, 9. novembra, dodijelio višečlani žiri i "Banja Vrućica" je jedini dobitnik iz BiH.

Nagrada "Ambasador dobre usluge" priznanje je koje potvrđuje dugogodišnji trud i zalaganje rukovodstva ZTC "Banja Vrućica" za unapređenje kvaliteta zdravstvenih i Wellness&Spa usluga te kontinuirano ulaganje u usavršavanje kadra i standardizaciju usluga, što je jedan od najveći izazova u turističkoj industriji.

Iz "Banje Vrućice" poručuju da je, pored nesumnjivog priznanja trajanju kvaliteta zdravstvenih usluga, nagrada dokaz da je Wellness&Spa centar "Stara banja" hotela "Kardial" neprikosnoveni lider u pružanju svih vrsta opuštajućih, preventivnih i holističkih usluga, a što su prepoznali ne samo brojni gosti iz Slovenije, Hrvatske, Belgije, Holandije, Njemačke, Srbije i BiH, nego i priznati stručnjaci iz oblasti Wellness&Spa industrije.

"Sa 22 stalno zaposlena radnika u Wellness centru, korisnicima nudimo mnoštvo vrhunskih usluga uz mogućnost da svake godine probaju neku novu, koje se uvode prateći najnovije svjetske trendove ove, najbrže rastuće turističke industrije. Stručni žiri je upravo prepoznao svu pomenutu energiju uloženu u okupljanje brojnog tima Wellness&Spa i zdravstvenih stručnjaka, kojima se može pohvaliti malo koji zdravstveno-turistički kompleks u regionu", istakla je Marija Ćurković, menadžer Wellness centra "Stara banja" hotela "Kardial".

Dodala je da će im nagrada biti podsticaj da i ubuduće pružaju što raznovrsnije i kvalitetnije usluge, na radost njihovih zadovoljnih klijenata.

Svečanoj dodjeli nagrada prethodila je prezentacija ZTC "Banja Vrućica". Glavni organizator festivala je magazin "Turistički svet" u saradnji s Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Najčitanije