Tržište

Bingo City Center proslavio prvi rođendan

Bingo City Center proslavio prvi rođendan
Foto: N.N. | Bingo City Center proslavio prvi rođendan

Prvi rođendan BINGO CITY Center-a, omiljene lokacije za kupovinu Tuzlanskog kantona, obilježen je u subotu 11. novembra spektakularnim nastupima poznatih domaćih pop ikona Ine Hamzić, Mirze Selimovića i Armina Dedića, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve posjetioce. Uz odlične popuste i posebne ponude u trgovinama, više od 35.000 posjetilaca uživalo je u cjelodnevnom programu.

Lidija Tomić, menadžerica Bingo City Center-a izrazila je zadovoljstvo što je nakon godinu dana uspješnog poslovanja ovaj centar postao mjesto porodičnog okupljanja regije.

„Mi smo tačno prije godinu dana otvorili ovaj tržni centar. Veoma smo zadovoljni jer je Bingo City Centar postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci. Prateći svjetske trendove, odlučili smo se da proširimo centar I dopunimo njegov sadržaj, a u narednom periodu ćemo moći dati više informacija”, rekla je Tomićeva.

Tokom proteklih mjesec dana svi posjetioci centra imali su priliku uživati u pogodnostima i iznenađenjima, kao i nagradnoj igri koja je priređena povodom prvog rođendana.

U subotu u 18h izvučen je i dobitnik glavne nagrade Kia Ceed. Vedad Šehović, penzioner iz Tuzle, bio je u trenutku izvlačenja nagrade u centru, te se prepun emocija, pridružio na bini i preuzeo ključeve vozila.

Ina Hamzić je otpjevala rođendansku pjesmu uz veliku tortu koja je podijeljena posjetiocima.

Armin Dedić je, okružen fanovima, otpjevao svoj najnoviji hit “Nedjejla”, ali i druge hitove kojima je oduševio sve generacije.

Nakon Armina, Mirza Selimović je započeo koncert najnovijom pjesmom “Da se opet rodim” i u sjajnom raspoloženju nastavio zabavljati posjetioce centra sve do 22 sata.

Mladi i talentovni pjevač, bio je zvijezda rođandana.

“Drago mi je što sam baš večeras ovdje, na prvom rođendanu ovog sjajnog centra. Odlično smo se zabavili!”, rekao je Selimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije