Tržište

Bingo i partneri ponovo organizuju projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi!"

Bingo i partneri ponovo organizuju projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi!"
Foto: Ilustracija | Bingo i partneri ponovo organizuju projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi!"
N.N.

Zašto bismo slavili Osmi mart jedan dan, kada možemo slaviti mnogo duže?

U Bingu se posebna pažnja posvećuje damama, te smo ponovo odlučili podržati udruženja i organizacije iz Bosne i Hercegovine.

U saradnji sa partnerima Persil, Bambi, La Rive i Palette, te prijateljima projekta Milka, Curver Knit, Zenker, Deon i Štark, Bingo je raspisao konkurs za projektne prijedloge koji će osnažiti djelovanje i pomoći da ženska udruženja ostvare svoje ciljeve. Poziv za prijavu projektnih prijedloga otvoren je od 18.2. do 3.3., a dobitnike proglašavaju na sam Dan žena, 8.3.2019. Projektu su se pridružili i donatori AR Family, Fructal, Donat, Madam, Vileda, Semberka i Corn Flips.

"Ove godine smo izdvojili 5.000, 4.000 i 3.000 KM za projekte koji su samoodrživi i dodatne četiri donacije od 1.000 KM za udruženja i organizacije koja trebaju jednokratnu pomoć. Sretni smo što opet kupci mogu da učestvuju, jer kupovinom posebno označenih artikala koji će u periodu 18.2-8.3. biti po sniženim cijenama, pomažu projekat. Osmi mart je praznik žena, ali mi slavimo cijeli mjesec. Prošle godine na projekat se prijavilo 138 udruženja, te je pred nama bio veliki izazov odabrati samo tri, te smo ove godine povećali fond i donirat ćemo sredstva za ukupno sedam udruženja. I ove godine očekujemo veliki broj sjajnih projekata", kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.

Podsjetimo, cilj projekta "Odvažne i hrabre, to ste vi!" je pružiti podršku ženskim organizacijama i udruženjima, doprinijeti njihovom radu i uslovima, te ojačati njihov status i poziciju.

Sva zainteresovana udruženja informacije mogu pronaći na Bingovoj web stranici ili na OVOM LINKU.

Video

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije