Tržište

"Bingo" otvorio veliki tržni centar u Živinicama

"Bingo" otvorio veliki tržni centar u Živinicama
Foto: N.N. | "Bingo" otvorio veliki tržni centar u Živinicama

ŽIVINICE - U Živinicama je danas svečano otvoren novi tržni centar "Bingo", koji pored bogate ponude poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, u svom sastavu ima i igraonicu za djecu, restorane sa izvrsnom gastronomskom ponudom, kuglanu te osigurava nova radna mjesta.

Prvi veći "Bingov" centar u ovom gradu je otvoren 2. decembra 2002. godine, a sada je došlo vrijeme za jedan veći i bolji objekat koji je okupio svjetski poznate brendove, jer to je ovaj grad zaslužio, kazali su iz kompanije "Bingo".

"Naravno, to je i centar za zabavu.  Ovdje, osim butika, imamo i kozmetičko-frizerski salon, kuglanu sa deset staza, veliku igraonicu, veliki foot fort sa više od 350 sjedećih mjesta, tako da je ovo zaista jedan centar koji će upotpuniti život Živiničana, ali i šire", rekla je Tatjana Paunoski, glasnogovornica  kompanije "Bingo2.

Hipermarket, koji je u sklopu centra, renoviran je i otvoren u decembru prošle godine, a druga faza je bila izgradnja centra sa više od 30.000 metara kvadratnih.

"U ovom centru upošljavamo više od 350 osoba, zajedno sa svim našim zakupcima. Ovo je, sigurni smo, jedno od najljepših mjesta u Živinicama, ali u regiji",  kazala je Paunoski.

Ovaj centar je 207. objekat kompanije "Bingo". Upotpuniće sliku Živinica kao privrednog, trgovinskog i društvenog centra, mišljenja je Samir Kamenjaković, gradonačelnik Živinica.

"Ovaj centar će nam pomoći, osim u tome što zapošljava veliki broj ljudi, da Živinice postanu centar okupljanja, gdje će, osim građana Živinica, dolaziti i okupljati se i građani općina Kladanj, Banovići i Kalesija.  Zaista se radujem. Živinicama odavno treba ovakav jedan centar jer će građani imati brojne ponude na jednom mjestu",  rekao je Kamenjaković.

Svečano otvaranje upotpunila je i proslava prilagođena svim uzrastima, a kupci su imali priliku učestvovati u nagradnoj igri, besplatnoj edukativnoj radionici za djecu kao i koncertu Armina Dedića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije