Tržište

Biznis klasa u Boeingu 777: Gurmanska večera i TV od 32 inča

Biznis klasa u Boeingu 777: Gurmanska večera i TV od 32 inča
Foto: N.N. | Biznis klasa u Boeingu 777: Gurmanska večera i TV od 32 inča

Jedna od vodećih aviokompanija na svijetu Emirates Airlines otkrila je kako izgleda prava klasa u novom Boeingu 777 gdje karte koštaju od 7.900 evra.

Kabine se prostiru na 3,7 metara kvadratnih i nude potpunu privatnost. Putnici ove klase imaju gurmansku večeru, "rasvjetu raspoloženja" i TV s ekranom od 32 inča. Novost su predstavili na Dubai Airshowu u nedjelju.

Većina mjesta u prvoj klasi nudi i pogled kroz prozor u kojem možete uživati gledajući kroz dvogled. Oni koji se nalaze u sredini imaju virtuelne prozore koji uživo prikazuju ono što se dešava van aviona putem optičkih kamera, prenosi klix.ba.

U malim "apartmanima" imate ormar i prostor za ručni prtljag, bežični internet i osoblje koje vam služi piće i kanapee koje dobivate pritiskom na jednu tipku.

Takođe, možete naručiti ono što želite i putem videopoziva, a osoblje vas neće ometati već će vam naručeno dostaviti kroz mali prozor na vratima.

Portparol Emiratesa kazao je kako su ove kabine inspirisane Mercedes-Benzom S klase, a sjedišta su dizajnirana NASA tehnologijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije