Tržište

Bogata ponuda u novootvorenom "multishopu" kompanije "Gatarić"

Bogata ponuda u novootvorenom "multishopu" kompanije "Gatarić"
Foto: Velibor Tripić | Bogata ponuda u novootvorenom "multishopu" kompanije "Gatarić"

BANJALUKA - Kompanija "Gatarić" otvorila je novi veleprodajni objekat u Ulici Jovana Dučića, kod TC "Emporium" u Banjaluci.

Ova derventska kompanija već godinama je lider na bh. tržištu u domenu kancelarijskog i školskog programa, ali i niza drugih zanimljivih asortimana.

Raznolika ponuda od torbi i ruksaka za školarce, predškolarce i studente, pa do kompletnog kancelarijskog i školskog materijala, te računarske periferije, putno modnih artikala, promotivnih artikala, dekor party artikala, igračaka, čestitki i vrećica će sigurno zadovoljiti potrebe mnogih mušterija.

Multishop "Gatarić" u Banjaluci je prisutan već nekoliko godina, a shodno sve većim potrebama tržišta, premješten je u novi, veći objekat, dok su poslovna filozofija, bogata asortimanska ponuda i ljubaznost osoblja ostali nepromijenjeni.

Posebna pažnja posvećena je brendovima Spirit i Tip Top Office, koji imaju bogatu ponudu školskog i kancelarijskog pribora.

Brend Spirit u svom asortimanu  nudi ruksake za posao, ruksake za slobodno vrijeme, pernice, razne vrste olovaka, sveske i sve ostalo što jednom školarcu i studentu treba tokom školovanja.

Brend Tip Top Office pokriva sve segmente kancelarijskih materijala.

U kompaniji "Gatarić" naglašavaju da se proširenjem multishopa žele maksimalno približiti svojim poslovnim partnerima i pružiti im još kvalitetniju, bolju i bržu uslugu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije